Направи това и ще го накараш да съжалява, че те е оставил

жена дневен лято секс връзка
Снимка: iStock

Целта на тази статия не е да демонизираме всички бивши партньори на планетата и да захранваме гнева и разочарованието ти след раздялата. Целта на тази статия е да ти предложи утеха, подслон и посока след раздялата.

Една връзка може да приключи по много причини. Може би и двамата сте прекалили с близостта и комфорта – може би ти си страхотна половинка, но си станала твърде предвидима в неговите очи, като това впоследствие да го накара да си мисли, че ти не си човекът, в когото някога се е влюбил. И така, слизането от пиедестала и седмото небе започва. 

В началото се опитваме да бъдем своята най-добра версия, но с напредъка на времето си позволяваме да покажем слабост, ранимост, емоционалност, несигурност. Това в никакъв случай не е престъпление. Няма нищо нередно. Човешко е. Редно е обаче да си дадем сметка, че така показваме страна от себе си, която нашият партньор може и да не хареса, и да бъдем готови за последствията. 

Когато един мъж остави една жена, мислите ѝ препускат в няколко посоки. Дали да се опита да си го върне, да го спечели обратно? Не, вероятно това ще го отблъсне още повече. Дали да му отмъсти, за да излекува егото си? Не, емоционалната раздуха, която ще остави след себе си, ще ѝ донесе удовлетворение за няколко мига, но няма да го накара да прогледне и да осъзнае какво е изгубил. 

Съветът, който ще ви дадем, е далеч по-убедителен от всяко отмъщение и преследване. И работи (почти) при всеки мъж, защото атакува егото му по начин, по който то не е уязвявано никога досега. Затова ви съветваме да го прилагате разумно.

Направи тези 4 неща, за да го накараш да съжалява, че те е оставил

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти