3+1 причини да обичаме секса, когато навън вали

Припомняме ви една поучителна статия за секса и дъждовното време (предвид метеорологичните условия на месец май) - бел. ред:

Ако погледнем първите дни преди лятото със сексуален привкус, ще осъзнаем, че именно те са едни от най-подходящите мигове да се отдадем на интимни преживявания с любимия човек и да не позволяваме пролетната умора да се отрази на ентусиазма ни под завивките.

9 ползи от правенето на секс всеки ден

Първото нещо, което със сигурност възбужда и усилва желанието ни за секс, е мисълта, че колкото повече дрехи обличаме заради по-хладното време, толкова повече дрехи ще има за събличане, когато се развихрим с нашия партньор.

Кога, ако не в дъждовен пролетен ден, можем да се наслаждаваме на кожените си боти, яке, пола или рокля? А за никой не е тайна, че черната кожа е фетиш за мнозина, дори и за онези, които не го осъзнават и не си го признават.

Друга важна причина да вярваме, че дъждовните следобеди са гаранция за перфектен секс, е тази, че захлаждането повдига нивата на тестостерона. Точно така! Което автоматично ознавача, че желанието за секс, както и самото изживяване по време на акта, се увеличава поне тройно. И усещането е така сладко, а хората – отдадени един на друг с цялата си емоция.

Със сигурност няма да ни отнеме дълго време да припомним, че топлите напитки затоплят и чувствата. Чаша горещ шоколад или ароматен чай настройват тялото и ума на романтична вълна за броени минути – още преди да сме допили последната глътка от сгряващото питие. Обаянието на топло капучино въздейства на дъждовното ни настроение и от минорно, то става палаво и готово за секс.

И последният, но не по значимост аргумент в полза на „дъждовния“ пролетен секс, е природата. Всичко онова, което ни заобикаля, негласно нашепва за романтика, топлина и интимност.

Когато животът ви поднесе лимони, направете си лимонада, а когато ви поднесе дъжд, правете секс!

Едва ли има нещо по-очарователно от това след дълъг ден на работа и наблюдаване на стичащите се по прозорците на офиса капчици дъжд, да се отпуснем в прегръдките на любимия човек и да му се насладим по всички възможни начини, които обичаме – в меките завивки, във ваната, пълна с нежна пяна, под душа с гореща вода или пък на дивана, до пухкавите възглавнички, които е редно не само да подреждаме, но и да разхвърляме – особено по такива поводи.

8 неща, които се случват с тялото ви, когато спрете да правите секс

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти