Добрият, лошият и идиотът...

Добрият, лошият и идиотът...
Снимка: Weheartit

Вяра Иванова

“Разделихме се като интелигенти хора, единият от които беше психопат” - точно такива бяха думите на една приятелка, които ме накараха да се разсмея, а след това и да се замисля.

Уж всички сме млади, красиви и умни хора, които могат и знаят много, живеят бързо и модерно, пишат си в чатове, работят в офиси, почиват в Гърция, пазаруват в промишлени количества (но само био храни) и се опитват да бъдат по-добри към себе си, околните и природата.

И знаете ли… май точно в това ни е проблемът. Всички сме се взели за толкова уникални, неповторими, начетени, изучени, идеални, непрегрешими и добри, че в един момент нещо прещраква и откачаме.

Да, звучи малко пресилено и стряскащо, но съм била свидетел не на едно или две прещраквания от страна на мъжкия пол,  а и не само. Жените също са откачалки, но това е съвсем друга тема на разговор, за която всъщност вече съм писала.

Е, и мъжете са откачалки - някои са симпатично смахнати, втори имат наченки на раздвоение на личността, а на трети реално им хлопа дъската.

Менталните заболявания са сериозно нещо и с тях шега не бива, но има мъже, чието състояние напълно оправдано би могло да се сравни с част от тях, защото сме препатили достатъчно и ще има да си патим още дълго време.

Откакто свят светува, отношенията между двата пола не са съвсем розови и едва ли някога ще бъдат, но е някак супер кофти, когато ти си влюбена, а той се окаже идиот. На всичкото отгоре има няколко вида откачалки, на които можеш да попаднеш…

Прекалено привързан таен агент

С този пич се срещате от две седмици, но той вече ви е последвал във всички възможни социални мрежи, врича ви се във вярност и иска същото от вас, кани ви на гости при майка му и постоянно иска да знае къде сте и с кого.

Вариантите тук са два - или да си плюете на петите и да бягате или да се окажете затворена в мазе от въпросния страшен преследвач.

Благодаря за разбирането

С него излизате може би от 2-3 месеца и всичко върви чудесно. Той е сладък, ти хлътваш все повече, цветя, рози, срещи и много целувки. И в един прекрасен ден този мъж решава, че не иска да ви вижда, не иска връзка, а за него ще е най-добре да се премести да живее и работи в другия край на страната.

Приключва отношенията ви с фразата “Благодаря за разбирането”, а на теб ти се иска да му подариш еднопосочен билет за Марс.

Господин две лица

Да си призная, това е най-плашещият тип, за който съм чувала градски легенди. Той е мил, красив и сексапилен. Спортува, има куче и обича живота. Но той има няколко фалшиви профила в социалната мрежа, звъни ви от непознати номера и се представя за други хора, за да разбере дали му изневерявате.

Какво правиш ти ли? Ти изпадаш в шок, прекръстваш се най-малко три пъти и изтриваш всичко, свързано с него, защото раздвоението на личността някак никога не е добър знак и едва ли ви очаква сватба.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти