Дамите са по-склонни към любовни авантюри

Дамите са по-склонни към любовни авантюри
Снимка: netinfo

Общоприетото мнение, че мъжете кръшкат повече, е опровергано от британски социолози. Те твърдят, че жените са по-склонни на тайни връзки.

Специалисти изследвали 4000 случая на прелюбодеяние и се опитали да сравнят колко често го правят мъжете и колко жените. Данните от изследването показват, че жените имат средно 2,8 връзки в тайна, докато мъжете имат 1,8 скрити интриги.

Социолозите установили, че нежният пол е по-привлечен от авантюрите. И докато мъжете намират случайните връзки за мимолетни, дамите по-често влагат някаква стойност.

Мъжете се удовлетворяват с удоволствието от секса, опитвайки да разнообразят интимния живот, а дамите търсят не само удоволствие в леглото, но също така и романтична връзка.

Това обяснява факта, че жените по-често се влюбват в любовниците си, отколкото мъжете, които рядко се привързват към жените, с които изневеряват.

Във Великобритания сайта "Undercover Lovers" (Тайни любовници) има 600 000 потребители, които се регистрират, за да търсят сексуални интриги.

Учените отбелязват, че според проучването, жените започват да се оглеждат за нещо ново средно на 37 години, и мъжете на 42.

Социолозите смятат, че когато една жена пожелае нещо, е почти невъзможно да бъде спряна.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти