Дами, проблемът не е, че симулирате оргазъм, а представата ни за сексуално удоволствие

секс жена
Снимка: iStock

Първо, смятаме за небходимо да отбележим, че в дефиницията за сексуална симулация включваме и всяка форма на преувеличение, която не съвпада с истинското удоволствие, което изпитваме. 

Ще започнем по същество и ще зададем директния въпрос: За кого изобщо е добре да бъдеш неискрена по време на нещо толкова интимно и емоционално като правенето на любов? За партньора ти, който си мисли, че е върховен доставчик на еротично желание, а дори не може да открие твоята G точка? Или за теб - самозаблуждаващата се, че "при жените е различно" и че "женският оргазъм не е нещо задължително"?

Според обществените представи оргазмът е цел и финал на сексуалния акт. И докато продължаваме да гледаме толкова ограничено на секса, докато се опитваме да етикираме еротичното удоволствие по толкова повърхностен начин, жените ще продължават да симулират не само оргазми, но и цяла любовна връзка. 

Вижте в нашата галерия кои са лъжите, които жените изричат с тялото си в секса, и истините, които излизат наяве след това:

Дами, проблемът не е, че симулирате оргазъм, а представата ни за сексуално удоволствие

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти