Да разпалим страстите

Да разпалим страстите
Снимка: Thinkstock

Всички са чували и чели за най-разпространените афродизиаци като магданоз, люти чушки, шоколад и т.н.

Дали тези храни наистина помагат или всичко е въпрос на нагласа, не може да се каже със сигурност. Всеки човек е индивидуален и що се отнася до сексуална възбуда, се влияе от различни неща.

Сега обаче учените предлагат още няколко начина, които могат да разпалят страстите между вас и партньора. Те посочват различни стимулатори, които изобщо не се намират в храната.

Първото е адреналинът. Вместо излежаване вкъщи на дивана, отидете да карате ски или сноуборд. Силните емоции ще разпалят страстите и ще ви направят по-живи, весели и усмихнати. Преживяването на силни усещания заедно ще заздрави връзката ви и определено ще раздвижи нещата между вас.

Пийте червено вино! Оказва се, че дамите, които изпиват от тази напитка, реагират по-добре на мъжки ласки и повишават сексуалното си желание. Това се държи на високото съдържание на полифеноли – своеобразен антиоксидант, в червеното вино.

Единственото условие за приятно изкарване обаче е да не се прекалява с чашките.

Пробвайте йога. Доказано е, че тя помага както на физическото, така и на психическото здраве. Освен това учени са установили, че йога упражненията подобряват сексуалния живот на дамите.

Дръжте се по-често за ръце с партньора си. Това е нещо толкова елементарно и хубаво, но въпреки това често забравяно и игнорирано. Държането за ръце, особено преплитането на пръсти, създава чувство за сигурност, закрила и спокойствие у жената, а това е важно.

Няма как една жена да се наслаждава на интимните контакти с партньора си, ако се чувства несигурна, не достатъчно обичана и отхвърлена.

Облечете го в червено. Твърди се, че червеният маникюр или бельо възбужда мъжете, но изследователи от университета в Рочестър са установили, че мъжете, които носят червени дрехи, са по-привлекателни за дамите.

Другият особено силно въздействащ върху сексуалното желание елемент е ароматът. Подходящ парфюм или ухание на свежи, изпрани дрехи може да подлуди и двата пола. Няма как някой, който мирише неприятно, да ни стане симпатичен или да искаме да споделим леглото си с него. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти