5-те най-големи сексуални страхове на мъжете (и как да им помогнем да ги преодолеят)

Дами, ако изпитвате страхове относно вашия сексуален живот или представяне, не сте сами! Мъжете не говорят често за своите недостатъци или притеснения в леглото поради неудобство или липса на увереност, но всъщност често имат подобни мисли.

Много мъже имат притеснения в леглото поради желанието да угодят на партньорките си, независимо дали това е свързано с размер, продължителност или креативност в спалнята. С тези притеснения, които се въртят в съзнанието им, те премислят действията си и не само не задоволяват партньорките си, но не могат да задоволят и самите себе си!

Мъжете имат склонност да свързват представянето си в спалнята с увереност и мъжественост. Много от тях се страхуват дали ще изпълнят очакванията, защото в известен смисъл това е фактор, който допринася за тяхната самооценка. Тези страхове се превръщат в безпокойство, което всъщност води до представяне, което може да бъде разочароващо и може да доведе до още повече проблеми. Това може да бъде пагубно за връзката.

►Мъжете разкриват: какво точно искат в леглото?

Мъжете трябва да разберат, че не е необходим този натиск да се представят или да надминават себе си всеки път, когато участват в сексуална активност, защото това просто не е възможно! Всички имаме добри и лоши дни и в крайна сметка всичко опира до това да се насладим на всеки момент и да си прекараме страхотно. Така че игнорирайте всички недостатъци, които може да мислите, че имате, и просто живейте в момента. Насладете се на интимността с любимия човек и няма да има от какво да се страхувате.

►Дами, кой ви излъга, че мъжете постоянно искат да правят секс?

Ние искаме да ви помогнем да се представите и да се насладите на всеки момент от вашия сексуален живот. Имайки това предвид, ето кои са 5-те основни притеснения, които карат мъжете да са нервни в леглото и как смятаме, че те могат да бъдат разрешени:

5-те най-големи сексуални страхове на мъжете

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти