17 въпроса, които да зададете на партньора си по време на карантина, за да преборите скуката

двойка любов връзка дом вино кухня
Снимка: iStock

Ако тревожността около коронавируса не е била достатъчно стресираща, вероятно също така се борите и с досадната скука от карантинния живот. В началото на пандемията повечето време за четене, релакс и творчество вероятно ви се е струвало като неочакван подарък. Но след известно време безкрайните повторения от едно и също (четене на книги, гледане на сериали, печене на хляб) могат да ви се сторят изтощително монотонни.

Лесно е да забравим, че чувството на отегчение по време на пандемия е привилегия. Хиляди лекари и медицински работници все още рискуват живота си, за да се борят с болестта и да се грижат за обществото. Така че ако търсите начини да прекарате времето си, опитайте се да се възползвате максимално от него.

В зависимост от обстоятелствата, може би с партньора си комуникирате единствено през социалните мрежи или може би сте под изолация заедно. В който и сценарий да се намирате, следващите въпроси могат да ви помогнат да се опознаете малко по-добре. Те могат да служат като интересно начало за завързване на разговор, но и като възможност да се почувствате по-свързани един с друг.

17 въпроса, които да зададете на партньора си по време на самоизолация

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти