Yettel предлага смарт часовниците за малчугани MyKi с достъп до образователната платформа iZZI

Платена публикация

Yettel
Снимка: Yettel

Този месец Yettel предлага на своите клиенти възможността да закупят онлайн някой от удобните детски часовници MyKi Watch с план Джуниър 13.99 за 24 месеца с включен достъп до образователната платформа iZZI. С началото на учебната година родителите могат да съчетаят сигурността, полезното и забавното, като изненадат малчуганите си с MyKi Watch 4 LITE или MyKi Watch 4.

С тях имат възможност да следят местоположението им и да са спокойни за тяхната безопасност през целия ден. Часовниците са и с чудесни дизайни: за разработката им е взето мнението на деца между 4 и 15 години, затова бързо стават любими на малки и подрастващи. MyKi устройствата засичат текущото местонахождение както на открито, така и на закрито и изпращат данните до приложението MyKi Watch, инсталирано на смартфона на родителя. Образователната платформа iZZI предлага множество учебни ресурси и материали за ученици от 1 до 7 клас на издателствата Клет България, Булвест и Анубис. Дигиталната платформа разкрива нови възможности пред модерното, технологично ориентирано образование чрез интерактивни ресурси, видеа и специално адаптиран за възрастта на учениците материал.

MyKi Watch 4 LITE има функция за чат с родителите и изпращане на снимки от вградената камера. Часовникът идва с разнообразни приложения като крачкомер, математическа игра и възможност за създаване на аларми, които да напомнят за важните задачи за деня. Цената на модела е 69,99 лв. с Джуниър 13,99 с договор за 2 години и до края на септември устройството се продава онлайн в комплект с Paw Patrol чанта с пособия за рисуване.

MyKi Watch 4 e най-функционалният детски часовник с тракер, предлаган от Yettel. Има опция за проследяване и контрол над гласовите обаждания. Предлага тройна локализация и поддържа двупосочни гласови и дори видеообаждания, както и чат функции. Особено любима на малчуганите е възможността да добавят приятели в своя списък с контакти, като свържат своите MyKi 4 устройства чрез Bluetooth. За да е успешна връзката обаче, тя трябва да бъде одобрена през мобилното приложение на двата часовника, така че родителите да могат да следят и тази функция. MyKi 4 проследява и активността на детето през деня благодарение на вградения крачкомер, а информацията и статистиките могат да бъдат прегледани от родителите в мобилното приложение. Цената на детската джаджа е 109,99 лв. с Джуниър 13,99 с договор за 2 години, а с онлайн покупката му потребителите го получават в комплект със специалната Paw Patrol чанта с пособия за рисуване.

Повече информация за предложенията можете да откриете тук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти