Участвай в конкурса "Happy Chic & Style" и спечели 1000 лева

Платена публикация

Участвай в конкурса "Happy Chic & Style" и спечели 1000 лева
Снимка: netinfo

Ти си креативна натура, с интерес към модния дизайн? Създай модерна и привлекателна есенна униформа за сервитьорките в Happy Bar & Grill и стани победител в конкурса "Happy Chic & Style"!

Конкурсът "Happy Chic & Style" ще се проведе в 3 кръга – 1 кръг: "Създаване на модел"; 2 кръг: "Представяне на модел"; 3 кръг: "Избор на модел и награждаване на победителите".

Първият кръг на конкурса започва на 12.05.2014 г. (понеделник) и завършва на 26.05.2014 г. (понеделник).  В рамките на първи кръг всички участници трябва да изпратят скици на модели за есенна униформа на сервитьорките във верига ресторанти Happy Bar & Grill на имейл адрес: marketing@happy.bg. След края на първи кръг жури от екипа на Хепи ЕАД ще селектира изпратените модели и най-добрите ще бъдат допуснати до участие във втори кръг. Същите ще бъдат обявени на интернет страницата www.happy.bg, на Фейсбук страницата на Happy Bar & Grill и лично на имейла, от който са изпратени скиците.

Вторият кръг на конкурса стартира на 02.06.2014 г. (понеделник). Участниците трябва да ушият моделите по одобрените скици в срок до 15.06.2014 г. (неделя). Материалите по изработката на моделите са за сметка на участниците.

Завършените модели трябва да бъдат изпратени от участниците в офиса на Хепи ЕАД на адрес: ул. Любата 4-6, етаж 2, офис Happy. В периода 23.06.2014 г. (понеделник) – 03.07.2014 г. (четвъртък) жури от екипа на Хепи ЕАД ще селектира презентираните модели и най-добрите ще участват във финалния трети кръг.

Финалният трети кръг на конкурса "Happy Chic & Style" ще се проведе от  07.07.2014 г. (понеделник) до 13.07.2014 г. (понеделник) и ще завърши с официално награждаване на победителите.

Наградите в конкурса "Happy Chic & Style" ще бъдат определени от жури от екипа на Хепи ЕАД.

Голяма награда за първо място в конкурса – 1000 лева.
Две поощрителни награди по 200 лева за второ и трето място в конкурса.

Всички представени модели трябва да отговарят на няколко основни критерия:

• Уникалност – дизайнът на униформата задължително трябва да бъде нов и оригинален, да не е идентичен или наподобяващ цветовото оформление и дизайна на облекла, създадени, произвеждани или ползвани от други лица и предприятия към момента на започване на първия кръг от конкурса.

• Корпоративна идентичност - униформата е основна част от корпоративната идентичност на организацията, т.е. тя трябва да следва или да има елементи от корпоративното лого, червения цвят. Униформата трябва да се идентифицира с Happy Bar & Grill.  

• Настроение  – мисията на верига заведения Happy Bar & Grill е да бъде не само заведение за хранене, но и място където клиентът да се чувства комфортно и приятно. Самото име на веригата е носител на положителен заряд. Препоръчително е да бъдат предложени забавни, елегантни елементи – значки, малки вратовръзки, послание.

• Удобство и материя за ушиване на униформите – материята, от която са ушити униформите, има директна връзка с продължителността на използването им, до колко те ще запазят цветовете си при пране и не на последно място до колко комфортно ще се чувства персоналът в тях.

Всеки участник получава сертификат за участие в конкурса "Happy Chic & Style"!

Повече информация и официални правила за участие в конкурса!

За контакти: 0888 890 225, marketing@happy.bg

Happy Bar & Grill е верига от ежедневни ресторанти в България. Благодарение на изключително доброто качество на храната и високия стандарт на обслужване, в България марката Happy Bar & Grill е най-силната в класа си, а също и най-многобройната. Заведенията ни са разположени на най-централните места в големите градове, по магистралите и главните пътища на страната. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти