Шикът е възможен!

Платена публикация

Шикът е възможен!
Снимка: netinfo

GRAZIA Chic Days @ Serdika Center предложи на няколко смели почитатели на модата незабравимо изживяване.

В три последователни уикенда на месец октомври звезден екип от стилисти и професионални фотографи преобрази над 20 дами в корици на списание GRAZIA. Формулата Easy Chic – трансформацията на луксозния шик в постижимо и достъпно понятие – беше в основата на креативната концепция на събитието.

Снимка: netinfo

Условието беше момичетата да реализират покупка в магазините със стикер CHIC SHOPS на обща стойност над 200 лв., след което те се отдаваха на експертната грижа на GRAZIA Chic Team в състав фотографът Георги Казаков, стилистът Десислава Банова, помощник-стилистът Полина Декова, екипът на салони Stephan и гримьорите на Мах Factor. Екипът умело жонглира с визии и типажи и провокира момичетата да изразяват по естествен и красив начин емоцията си да позират пред обектива.

Снимка: netinfo

Кориците на всички участнички бяха публикувани във Facebook страницата на Сердика Център с покана за лайкове от страна на потребителите в социалната мрежа. Събралите най-много лайкове бяха оценявани на втори етап от професионалното жури на списание GRAZIA.

Снимка: netinfo

И през трите поредни уикенда журито търсеше сред кандидатките за титлата „Момиче от корицата на GRAZIA“ преди всичко индивидуалност, както и онези визуални качества, които олицетворяват настроението на сезона. Претендентките за титлата трябваше да обединяват в себе си три основни качества - стил, смелост и самочувствие. „Нашите фаворити бяха смели в избора си на дрехи. Те позираха със самочувствие, с което заявяваха, че красивите момичета не са просто повод за съзерцание отстрани, а участват активно с присъствието си навсякъде”, беше коментарът на модния редактор на GRAZIA Кристина Гочева.

Снимка: netinfo

Изборът беше особено труден, но в крайна сметка екипът успя да дефинира прелъстителката, деловата млада дама и доброто момиче. Интервюта с трите победителки: Деница Димова, Виктория Бочевска, Поли Лазарова, ще намерите в декемврийския брой на списание GRAZIA.

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти