Разпусни с уикенд за двама

Платена публикация

двойка спа
Снимка: Istock

Струва ли ти се, че от последната ти почивка са минали години? Или че никога не си напускала пределите на дома си?

Всяка edna от нас се чувства така. В тази проточила се прекалено дълго зима, с поредица ограничения, онлайн обучения и работене от вкъщи, сякаш забравихме смисъла на думата “почивка”. Уж все сме си вкъщи, а сме все по-изморени. 

Има лесен лек за това и се нарича уикенд за двама. Не, не махвай тъжно с ръка и не бързай да отклоняваш идеята. 

Ще те изпреварим и ще ти кажем преди да си си ги помислила, всички възражения. Защото ние ги имахме същите, но знаем и колко полезен е един уикенд за двама далеч от задълженията. И така, започваме да борим ограниченията ти едно по едно: 

Сега не мога, имам задачи

Когато човек е изморен, изнервен и стресиран, всяка задача му изглежда като непреодолима планина. Ние не те караме да ги зарежеш, а да отидеш и да заредиш батериите си, за да можеш после да отметнеш всички задачи бързо, качествено и ефективно. 

Почивката не значи мързел, а трупане на сили, не забравяй!

Нямаме пари

Ако се разболееш от преумора, както се случва не на един и двама души, дали ще ти е по-лесно? Едва ли. По-добре да се погрижиш за здравето си преди да си го загубила с един хубав уикенд някъде, отколкото да се докараш до пълно изтощение. 

Колкото до парите, с правилно планиране можеш да се довериш на бързи кредити онлайн например, който да върнеш на следващата заплата. Когато разходите са планирани добре и семейният бюджет е разпределен, нещата ще се случат. 

Дори да не си взимала досега, кандидатстването за онлайн кредит от Easycredit е лесно и става с няколко клика. Ще имаш яснота както за сумата, така и за вноските и ще можеш правилно да планираш бюджета. 

И напомняме, че е по-добре да харчиш пари за преживявания, отколкото за вещи, така че помисли дали не можеш да спестиш и от купуването на някоя вещ, но да дадеш на душата си онова, за което копнее - почивка. 

Пътуването в чужбина е затруднено

Да, това наистина е неприятно. Сякаш свикнахме да приемаме гръцкото крайбрежие за наше собствено и сега, когато ограничителните мерки са в сила, като че ли останахме без идеи за дългите уикенди. 

Огледай се за забравените съкровища на България - от възрожденските ни градчета като Боженци и Копривщица до красивите Русе, Варна и Пловдив. Вярваме, че ще откриеш своето местенце за отмора през идващите почивни дни. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти