P.S. Ти си красива!

Платена публикация

P.S. Ти си красива!
Снимка: Dove

От години мисията на Dovе е една – да предефинира женствеността и да придаде стойност на естествената красота, в противовес на стереотипите за съвършенство.

Dove вярва, че красотата на една жена трябва да бъде оценявана в нейната цялост, не само по външните ѝ дадености, но и по вътрешната й същност.

Dovе смята и вярва, че всяка жена има право да бъде красива и щастлива, че абсолютно всеки сантиметър от нашето тяло - от главата до краката- заслужава по-малко критика и повече любов.

Към поредицата от успешни проекти, развълнували много хора по света, от Dove България се включваме с кампанията „P.S. Ти си красива!“.

„P.S. Ти си красива!“, но не защото имаш правилен избор на дрехи или грим, или имаш перфектно тяло, или си просто млада…Ти си красива, защото си жена... защото си майка… защото си баба… защото си съпруга… защото си най-добрата приятелка…защото си успешна в кариерата си…защото мислиш и се грижиш за другите… защото имаш голямо сърце.. защото си отдадена във всичко, което правиш… защото намираш сили да се изправиш въпреки трудностите… защото се бориш за мечтите си... защото днес успя да намериш време за себе си и най-близките…защото помогна на детето си да сглоби играчката... защото плака... защото се смя….защото оценяваш малките неща….защото обичаш.. Ти си красива заради самата себе си... заради това, че си ти.. че живееш собствения си живот. Като послепис на всеки твой ден, ние ти казваме

„P.S. Ти си красива”!

Кажи го и ти – на приятелката, на майката, на дъщерята, на жената в трамвая, на колежката от съседното бюро, на продавачката в магазина. Защото красотата е емоцията, която носим в себе си и с която заразяваме околните.

Зарадвай с комплимент любим човек и се присъедини към мисията на Dove – „P.S Ти си красива“. Включи се на apps.facebook.com/PSdovebg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти