Отивам до магазина за яйца и един пречиствател за въздух!

Платена публикация

BILLA
Снимка: BILLA

Да си купиш електроуред за домашна употреба вече не е някакво сложно задание, което изисква да си вземеш почивен ден и отчаяно да обикаляш магазините, или да планираш с месеци наред, за да направиш най-добрата покупка. Дори напротив - съвсем скоро покупката на сешоар, тример, кафе машина или дори пречиствател за въздух ще е нещо толкова лесно и достъпно, че няма да повярвате, когато видите тях и много други електроуреди в... супермаркета до вас!

Не, няма никаква шега – не е далече моментът, в който, докато се разхождате из магазина за яйца и мляко, ще можете да си купите и... пречиствател за въздух! Това е, което чака всички клиенти на магазини BILLA от 1 ноември - запомнете добре тази дата, защото тогава стартира новата лоялна програма, в рамките на която ще можете да си купите страхотни уреди Philips на половин цена!

В магазините BILLA ще ви очакват разнообразни домашни електроуреди, с които ще можете да се сдобиете на много по-ниска цена, като покажете талона със събрани точки. Условията на програмата са стандартни – за всяка сметка от 10 лева получавате по 1 точка, а попълвайки талона с точки, ще имате право да вземете висококачествени електроуреди, на които вероятно вече сте хвърлили око. 

Фотоепилатори, електрически четки за зъби (детски и за възрастни),сешоар, тример, ютия, пречиствател на въздуха, блендер или кафе машина – изборът ще е голям и вероятно труден, но затова пък още отсега можете да си помислите и обсъдите с близките си кое е онова нещо, за което всички вкъщи мечтаете – и след това да си го вземете, при това на промоционална цена.

А ако сте още по-предприемчиви и обичате рационалните покупки, вероятно вече ви е хрумнало, че някои от изброените могат да бъдат превърнати в чудесен коледен подарък – купен, опакован и подготвен месец преди да настъпи празничната и подаръчна истерия по магазините.

Така че – отбележете си 1 ноември в календара, защото тогава е добре да се поразходите до най-близкия до вас магазин BILLA не просто за обичайните покупки, а за нещо малко по-голямо, качествено и... с 50% отстъпка от обичайната цена. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти