Новият нощен крем Slow Age Night от Vichy връща жизнеността и красотата на лицето ни

Платена публикация

Vichy
Снимка: Vichy

Тъмни кръгове, сивкав тен, сухота и лъщене – това са най-непривлекателните състояния, в които бихме искали да виждаме кожата си сутрин и няма жена на планетата, която би твърдяла обратното. 

Колкото и да звучи клиширано, кожата наистина отразява това, които се случва с нас отвътре, а когато с нас се случва стрес, недоспиване, лошо хранене, агресивно външно влияние (като силно слънце и мръсен въздух) или пък комбинация от всичко изброено, то, бъдете сигурни – прекрасното ви лице рано или късно ще ви каже, че има нужда от помощ. Към това сега прибавете и един фактор, който щем - не щем, оставя своите следи – възрастта, и картинката придобива съвсем отчайващи окраски!

Vichy
Снимка: Vichy

Обикновено това е моментът, в който започваме да търсим трескаво онова специално решение, онзи вълшебен продукт, който бързо ще ни върне хубавия, здрав тен, еластичността и свежестта на кожата на лицето. Вълшебства в този живот обаче няма и това е добре да го разберем колкото се може по-отрано, за да имаме възможност да открием следващото най-добро след тях, а именно – продуктите, които наистина вършат работа.

И така – от какво реално има нужда кожата ви при изброените по-горе симптопи?

Със сигурност от много мощна грижа, която да възстанови силите ѝ, да я хидратира и да й вдъхне нов живот. В края на краищата, това е нашата кожа, с нея живеем цял живот и е редно да ѝ осигурим най-доброто, на което сме способни!

Vichy
Снимка: Vichy

Традиционно продуктите за справяне с подобни предизвикателства са диференцирани – свикнали сме да наредим няколко флакончета в банята и да минаваме през всички тях сутрин и вечер. Това обаче не задължително е най-добрият модел – и един от най-новите продукти на Vichy сега е тук, за да ни докаже именно това.

Серията Slow Age на френската компания Vichy и по-специално – нощният крем и маска в едно, е иновативен отговор на нуждите на кожата ни, който има страхотен потенциал да се справи със симптомите на стареене и стрес. Той подпомага насищането с кислород и регенерирането, коригира и забавя признаците на стареене – бръчки, сив тен, тъмни петна и загуба на еластичност, и освен това хидратира божествено.

Vichy
Снимка: Vichy

Продуктът освен това може да бъде използван както под формата на крем, с нанасяне всяка вечер, така и като маска – веднъж или два пъти на седмица, посредством нанасяне на тънък слой, който трябва да престои на кожата около 10 минути. След това втривате с лек масаж остатъка от продукта и с памук, при нужда, попивате. Дерматолозите на Vichy препоръчват след това да хидратирате допълнително с Минерализираща термална вода.

Както и останалите продукти на Vichy, нощният крем/маска е хипоалергенен, не образува черни точки и е подходящ и за чувствителна кожа – това е един истински балсам за изморената, изстрадала кожа, която има нужда от малко кислород, ценни вещества и хидратация, за да ви се отплати със сияйния си вид. Онзи, който и вие помните от сутрешното отражение в огледалото. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти