Макдоналдс празнува 40 години от създаването на детското меню Happy Meal като представя лимитирана серия с легендарни играчки от 80-те години до сега

Платена публикация

макдоналдс
Снимка: McDonald’s

По повод 40-тата годишнина от създаването на детското меню в Макдоналдс Happy Meal, компанията представя на своите почитатели лимитирана серия с легендарни играчки от 80-те години до сега. Серията играчки (изненада) ще се предлагат в 90 страни в целия свят за определен период от време в участващите ресторанти в периода от 7 до 11 ноември или до изчерпване на наличните количества. Чрез тази инициатива фенове от всяка възраст са добре дошли да открият каква играчка от миналото или от днешно време ги очаква.

Серията включва любими играчки от цял свят от 80-те години до ден днешен. Гледай видеото, за да ги видиш как пътуват във времето и радват почитателите си навсякъде.

Семействата по цял свят могат да вземат една от 15-те иконички играчки в изненадващото детско меню Happy Meal, които са:

Cowboy McNugget (McDonald’s): 1988

Fireman McNugget (McDonald’s): 1988

Mail Carrier McNugget (McDonald’s): 1988

Hamburger Changeable (McDonald’s): 1989

Grimace (McDonald’s): 1990

Dino Happy Meal Box Changeable (McDonald’s): 1991

McDonald’s Hot Wheels Thunderbird (Mattel): 1993

Hamburglar (McDonald’s): 1995

Power Rangers (Hasbro): 1995

Space Jam Bugs Bunny (Warner Brothers): 1996

Patti the Platypus (Ty Beanie Baby): 1997

Tamagotchi (Bandai): 1998

My Little Pony (Hasbro): 1998

Furby (Hasbro): 1999

Hello Kitty (Sanrio): 2013

Детското меню Happy Meal до ден днешен се предлага в повече от 38,000 ресторанти в над 100 страни по целия свят с иконични играчки и е символ на изненада, игра и забавление.

“Родителите споделят мили спомени за техните любими играчки,” казва Колин Мичел, вицепрезидент Маркетинг на Макдоналдс. “Отваряйки червената кутия на детското меню Happy Meal се създават истински моменти на връзка между родителите и детето. Сигурни сме, че тези играчки ще се оценят и помнят дълго.“

Детското меню е обичано освен със създаването на забавни моменти, но и с вкусните продукти на Макдоналдс. През годините много нови, балансирани предложения бяха въведени към детското меню, за да може семействата да имат съвременен избор. От 2013 г. до сега бяха въведени плодове, зеленчуци, ниско-калорични млечни продукти и вода като част от детското меню Happy Meal.

Макдоналдс ще представи лимитираната серия ретро играчки в периода от 7 до 11 ноември или до изчерпване на наличните количества в участващите ресторанти, така че побързайте да разберете какво ви очаква!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол