Летящ старт в борбата с целулита

Платена публикация

Bionat
Снимка: Bionat

Няма съмнение – за огромна част от дамското войнство целулитът е козметичен враг номер едно. Разбира се, той получава адекватното отношение. През студените месеци и войната ни с него е студена – понасяме го някак, но го държим под око и кроим стратегии за елиминирането му. Още с първите топли слънчеви лъчи, толерантността ни към стария враг неумолимо се стопява и войната преминава към своята гореща фаза. Време е за антицелулитна офанзива.

Началото е ясно – корекции в хранителния режим, увеличаване на дневния прием на вода и на двигателната активност. Няма как да се справим иначе – досадната напаст е толкова упорита, че само комплекс от системно прилагани мерки може да ù противодейства успешно.

Bionat
Снимка: Bionat

За да доведем борбата до категорична победа обаче, е необходимо да действаме и локално – директно в зоните, засегнати от „портокаловата чума“. Един добре подбран, качествен и ефективен козметичен продукт, прилаган редовно, ще направи резултатите от антицелулитната война много по-бързи, изразителни и трайни. 

Нашето предложение за летящ старт на антицелулитна офанзива 2018 е Кройтерхоф Антицелулитен серум – продукт с доказана ефективност и качество, гарантирано от реномиран немски производител с над 50-годишна история. 

Bionat
Снимка: Bionat

Серумът представлява интензивна двуседмична терапия в домашни условия за бързи, видими резултати срещу целулита. В основата на формулата е високотехнологичният патентован комплекс Liporedux®, който комбинира карнитин, кофеин и есцин (от див кестен). 

Със сигурност карнитинът и кофеинът са най-активните агенти за намаляване на мастните депа, познати в козметологията. Действат синергично – със своето мощно дрениращо действие кофеинът освобождава тъканите от задържаната вода и стимулира секрецията на ензима липаза, който разгражда мастните клетки. От друга страна, карнитинът ускорява преработката на мазнините в енергия и предотвратява отлагането им в организма. 

Есцинът е много важно допълнение в състава на продукта заради своето изразено съдопротективно действие. Пропускливостта на венозните стени е една от главните причини за консолидацията на мастните депа в по-големи образувания - омразните „бучки“. Те влошават състоянието на подкожните тъкани, отслабват и изтъняват кожата и правят целулита много по-видим. Ето защо тонизирането на кръвоносните съдове е от изключително значение преодоляване на целулита. 

Bionat
Снимка: Bionat

Кройтерхоф Антицелулитен серум е много приятен за ползване. Има фина, бързо попиваща текстура, лек загряващ ефект и свеж аромат, идващ от натуралното масло от лимонова трева. Може да се прилага неограничено време или само в първите седмици на антицелулитната кампания. Подходящ е не само за бедрата, но и за другите проблемни зони на тялото – гърба, корема, горната част на ръцете.

Ще го откриете в аптеките или на bionat.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти