Какви видове залози може да се правят в сайта на Betano?

Платена публикация

бетано
Снимка: iStock

Сравнително младият доставчик на онлайн залагания Betano е амбициозна компания в областта на спортните залагания. Въпреки че Betano, както вече споменахме, е сравнително млад онлайн букмейкър, разнообразието от възможности за залози е забележително. На уебсайта на доставчика на онлайн хазарт може да избирате измежду залози на най-популярните спортове, като футбол, тенис, баскетбол или моторни спортове, както и редица залози на така наречените периферни спортове, някои от които дори могат да бъдат причислени към екзотични спортни дисциплини. В Бетано освен единични залози, има и дългосрочни залози и голям брой специални залози, предлагани за регистрираните потребители. Вие може да правите залози права колонка, сингъл и системи, като според вашия профил на играч ще изготвите вашите фишове, които смятате, че ще ви донесат печалба.

Повече за залозите на футбол в Betano

В Бетано ще намерите голям брой футболни пазари за всички лиги. Естествено, за двубоите от топ първенствата и турнирите в Европа има най-много опции за залагане. Освен на добре известните пазари за краен изход, под/над 2.5 гола, двоен шанс, хендикап и т.н., в този букмейкър може да правите прогнози с реални пари на пазари за полувреме, корнери, картони, голмайстори и имате доста опции за залагане на минути. На всеки футболен мач в букмейкъра клиентите може да поставят прогнози и на азиатски хендикап. Налични са много различни опции на азиатски хендикап за двубоите, като според коефициентите и вижданията ви за мача може да изберете най-добрата селекция за вас.

Тенисът също е с много опции за залагания в Бетано

Betano предлага на своите клиенти всички турнири от света на тениса, които включват професионални състезатели. В букмейкъра вие може да правите залози на добре известните турнири от Големия шлем, както и на мачове от по-ниските серии Чалънджър. Без значение от каква величина е събитието, потребителите имат възможност да правят прогнози за победител в мача, победител в първия сет, хендикап сетове и геймове, точен резултат в сетове и точен резултат в първи сет. Това са най-популярните залози на тенис, които също се откриват и в Betano. Запалените тенис фенове може да погледнат и към по-атрактивни залози като тенисист да спечели сет, общ брой геймове в мача и дори към секцията за залагане на живо, където в процеса на двубоя имате шанса да залагате на развоя на всеки гейм и сет.

Залозите на баскетбол в Бетано не отстъпват на водещите букмейкъри

Betano има силна секция с баскетболни залози, като дава приоритет на мачовете от американската NBA, но също така включва в тиража си колежански баскет и почти всички професионални първенства по света. Като опции за залози на баскетбол в Betano може да изтъкнем добре известните пазари за победител в мача, под/над брой точки и хендикап. Освен това потребителите имат възможност да залагат на пазари за всяко полувреме, като залозите за четвърт също са включени. Големите баскетболни събития включват и редица специални залози, които определено се харесват на феновете на този спорт.

Betano е отличен избор и за залози на други спортове

В букмейкъра ще забележите, че почти всички спортове са с голям брой пазари. Няма значение дали ще залагате на баскетбол, волейбол или хандбал. Регистрираните клиенти ще се натъкнат на най-популярните пазари за всеки спорт, а освен това има и допълнителни залози на атрактивни коефициенти. При залагането на хокей на лед например ви очакват много линии хендикап за срещите, брой голове и опции за залози за всяка третина в мача. Ние открихме, че на спортове като снукър, футзал и билярд дори има повече от десетина опции за поставяне на залог.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти