Естествената ни красота – изворът на нашата увереност

Платена публикация

Bevola
Снимка: Kaufland

Увереността прави всеки от нас по-привлекателен и успешен. Именно тази съставка стои в основата на стимула и желанието ни да откриваме и да се наслаждаваме на света около нас. За да сме уверени обаче, е от основно значение да се чувстваме добре в собствената си кожа. Да приемаме естествената си красота като най-силното ни оръжие. 

Поглед именно към естествената красота обръщат и Kaufland, чиято нова ексклузивна козметична линия bevola е създадена с мисията да подчертаeестествената красота и индивидуалност и да стимулира увереността да се чувстваш добре в собствената си кожа.

Bevola
Снимка: Kaufland

Богатото разнообразие от качествената козметика на bevola включва по нещо за цялото семейство. За дамите серията предлага специално адаптирани към всеки тип кожа продукти от висококачествени масла от жожоба, авокадо, арган и алое вера. Мъжката линия набляга на продукти за лице и тяло, съобразени изцяло с характера на мъжката кожа. 

Bevola мисли и за най-малките представители на семейството. За тях марката предлага широк спектър от продукти – от специална грижа за бебешката кожа с продукти, произведени от висококачествени масла от бадем, слънчоглед, жожоба и екстракт от лайка, кремове за подсичане и раздразнения, гел за къпане от глава до пети и мокри кърпички до ароматна паста за зъби, детски душ гелове и изключителен бебешки сапун.

За да осигури безспорното качество и сигурност в ежедневната грижа за тялото, всички продукти с марка bevola са дерматологично тествани на глобално ниво. 

Bevola
Снимка: Kaufland

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти