Как да украсите дома си за празниците, за да привлечете чудеса

украса
Снимка: iStock

Украсяването на коледната елха е може би най-приятният ритуал този сезон, която ще помогне не само да подготвите къщата за празниците, но и да внесете положителни промени. От сайта DailyHoro.ru разказват каква украса ще бъде актуална в навечерието на 2022 г. и как можем с нейна помощ да привлечем любов, късмет и финанси.

За любов

украса
Снимка: iStock

Смята се, че играчките по двойки (пр. две котки, две мечета и т.н.) помагат за привличането на любов, но червеното трябва да се избягва в годината на Черния воден тигър.

Обичайните сърца могат да бъдат заменени със сдвоени фигурки на ангели, снежинки с млечни и розови нюанси, както и естествени шишарки със семена.

През 2022 г. е добре дошъл екологичният стил, така че можете да направите своя собствена украса за коледно дърво. За да укрепите семейните връзки, се препоръчва да окачите оранжева офика на смърчово клонче.

Специалистите съветват още, че лъковете, камбанки или пеперуди също са от помощ за взаимни чувства през новата година. Те могат да бъдат изрязани от хартия или да се закупят като играчки от празнични базари.

Прочетете останалите съвети в галерията тук:

Как да украсим дома си за 2022 г., за да привлечем благополучие

Прочетете още какво ви очаква през 2022-ра година:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти