Създадено за Prostenal

Жената, която може да спаси живота ти

мустаци
Снимка: iStock

Здравей, аз съм жената, която може да спаси живота ти. Може да съм майка ти, съпругата, сестра ти или загрижена приятелка. Но винаги ще имаш поне една край себе си в живота ти. 

Ще ти се струва, че съм прекалено загрижена, няма да ти се вярва, че притесненията ми са истински, но аз усещам тъканта на живота и знам как да го запазя - в себе си, в теб, във всеки един. Стига да се вслуша. 

Снимка: iStock/Getty Images

Дадено ни е да го можем от поколения наред - да предвиждаме последиците преди да са се случили, да виждаме малките промени в поведението, в навиците, в настроението. Загрижеността ни ще познаеш по понякога досадното повтаряне да се храниш здравословно, в разходките пеш, за които ще настоявам, защото знаем колко важни са за здравето. 

И ето сега, отново е ноември и пак ще се окаже, че си на профилактичен преглед. Да, не е случайно. В неспирния график на ежедневието жената до теб не забравя да запази време за истински важните неща - за теб, за здравето ти, за бъдещето ти. Ти просто трябва да ми се довериш и да поставиш себе си поне веднъж на първо място.  

Снимка: Prostenal

Отдавай значение на дребните промени в твоето ежедневие, защото те могат да бъдат индикатор за нещо повече. Профилактичните прегледи не се правят случайно. Те са израз на грижа и внимание, което единствено и само идва от искрено желание за твоето добро.

Всеки детайл от нашата грижа е важен, включително превенцията и това, че приемът на Prostenal® би могло да спомогне за здравето на простатата, нормалната функция на уринарния тракт и за твоята потентност.

Снимка: Prostenal

Не се колебай, довери се на жената до теб, защото профилактичните прегледи на простата, грижата за твоето здраве са неизменна част от грижата за семейството. За нашето семейство, за теб. 

С безгранична любов: 

Твоята ednа жена


Prostenal® е една от водещите  марки за грижа за простатата, пикочните пътища, сексуалната активност. Холистичният подход, който е движеща сила на Prostenal®,  допринасяс допълнителни ползи за мъжете - подкрепа на сексуалността и жизнеността. 

Ако забелязвате признаци като слаба струя, по-чести позиви за уриниране или имате непостоянство в потентността си, може да вземете Prostenal® Perfect. Продуктът допринасяза поддържане нормалното функциониране на простатата, уринарния тракт и качествен сексуален живот.

Хранителна добавка. Номер и дата на вписване в регистъра: Т221101185/18.04.2012; Т221103807/23.04.2013

Ако се оплаквате от често ставане през нощта, за да посетите тоалетната, Prostenal® Night е добър избор.
Prostenal® Night спомага за поддържане нормалната функция на простатата и нормалния поток на урината. Допълнително допринася за качествен сън и по-лесно заспиване, като редуцира риска да се чувствате уморени през следващия ден.

Хранителна добавка. Номер и дата на вписване в регистъра: Т221119043/07.11.2018; Т221119063/22.11.2018

Нашата препоръка е да се консултирате с лекар при наличие на притеснение или проблем.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти