Дигитално преобразяване: как да си изберете идеалните грим и прическа само с един клик

жена грим телефон прическа
Снимка: iStock

Наближава време да посетите фризьора си, иска ви се някаква промяна, но не знаете дали ви се рискува. Ако русото не ви отива? А онова наситено черно въобще не подхожда на тена ви?

Едва ли има жена, която да не е била изправена поне веднъж пред тази дилема, така че запазете спокойствие – има много лесен начин да проверите кой е идеалният цвят за вас!

Вече има приложение, което ви позволява да експериментирате с визията си, както пожелаете. Трябва само да си направите снимка, а след това с ModiFace да изпробвате различен външен вид – нов цвят или форма на косата, нестандартна палитра от сенки и червила, дори различни форми слънчеви очила.  

жена телефон усмивка
Снимка: iStock

Можете да видите как ви стоят нюанси, за които дори не сте си и мечтали! Имате възможността да пробвате над 2000 съвременни козметични цветове, симулация на грим и ефекти на преобразяване. А след като изберете любимите си продукти, можете да ги запазите в галерията си за ваше удобство, както и да споделяте резултатите и снимките си в социалните мрежи.

А някога мечтали ли сте си да имате прическата на любимата си актриса? Ето че сега най-накрая можете да проверите как ще ви стои! Приложението ModiFace Makeup предлага над 60 различни прически на знаменитости, към които може да добавите аксесоари като обеци, бижута и колиета за завършена визия, готова за червения килим.

жена телефон коса прическа фризьор
Снимка: iStock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти