За секси гладки крачета в домашни условия

Пролетта вече е тук, а с нея идва и желанието на всяка Edna от нас да облечем ефирните си рокли или късите панталонки и да се насладим на слънчевото време.

Помните ли как преди време ви разказахме, че е възможно да се отървем от нежеланото окосмяване и да имаме гладка кожа с дълготраен ефект и то в домашни условия?

В новото видео си видео Натали опира да се превърне в професионалист в домашната фотоепилация. Ето и какво сподели:

Инструкциите

Първото нещо, което съветва тя, е да се информираме добре как да си правим фотоепилация вкъщи и да сме внимателни с инструкциите. В тях обикновено има абсолютно всички отговори на въпросите, които биха изникнали в главата ни. „Отделете необходимото време на това, защото този уред е доста иновативен и само правилната употреба може да ви гарантира желания резултат“, казва тя.

Времето
Времето, което прекарва човек за домашна фотоепилация е малко и това е чудесно за хора, които нямат много свободно време и всяка минутка им е ценна. Средно между 8 до 10 минути отнемат краката, по около 1 минута мишниците и другите зони.

Усещането
Усещането е изключително минимално, дори и за жени с деликатна кожа. Възможни са зачервявания, леко парене, бодеж или сърбеж за кратко време, но това е нормално и отшумява бързо. 

Без дискомфорт от наболи косъмчета

Едно от най-практичните неща, е че IPL технологията действа само върху косъмчета, които са във фаза на растеж. Затова преди да се пристъпва към домашна фотоепилация, задължително трябва да сме се обезкосмили (с кола маска, епилатор или самобръсначка), но в никакъв случай с депилиращ крем, защото той съдържа химикали и това може да доведе до кожна реакция. Така елиминираме дискомфорта да трябва да чакаме дни или седмици косъмчетата да поникнат и през това време да не можем да носим нито поли, нито къси ръкави, нито рокли или каквито и да било дрехи, които могат да издадат, че не сме епилирани. Напротив – кожата трябва да е гладка, защото това позволява на светлината да проникне добре и да бъде погълната от частите на космите под повърхността ѝ.

Резултатите
И разбира се – резултатите. При всеки човек е индивидуално, но обикновено след втората процедура вече се вижда резултатът – косъмчета или няма, или са толкова изтънели, че не се виждат или усещат. Финалните резултати обаче са след четвъртта – пета процедура.

И още:

Може ли уредът да се използва и от мъже?
Вече почти всеки мъж се подлага на различна епилация на тялото, особено пък преди почивка. Стига мъжът да е с подходящ фототип кожа и окосмяване, без никакъв проблем може да си прави фотоепилация, без обаче да се прилага в зоната на брадата. Така господата си спестяват болката от кола маската и боцкането след бръснача.

Може ли уредът да се използва в комбинация със солариум?
Независимо дали става дума за излагане на естествена или изкуствена слънчева светлина, трябва да изчакаме поне 24 часа след процедура по фотоепилация, кожата ни да не е зачервена и освен това да се използва фактор 50+ върху третираните зони 48 часа след фотоепилацията. По същия начин и след придобиването на тен – ако сме били на плаж или солариум, да изчакаме 48 часа и да сме сигурни, че не сме изгорели.

Припомнете си още:

Истината за фотоепилацията у дома

Трайно обезкосмяване без болка: възможно!

Възможно е да имаш време за всичко

Мина Голева: модерното момиче, което се довери на Philips Lumea

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти