Мина Голева: модерното момиче, което се довери на Philips Lumea

Мина Голева: модерното момиче, което се довери на Philips Lumea
Снимка: Личен архив

В началото на изминалата седмица Ви запознахме с Мина Голева, Биляна Славейкова и Натали Такова – три прекрасни, но различни дами, които избраха фотоепилатора Philips Lumea по различни причини.

Общата такава е, че Philips Lumea се вписва чудесно в начина на живот и профила на всяка една от тях. Днес ви представяме модерната Мина Голева.

Мина Голева е дизайнер и собственик на модната линия Mina Goleva и магазина Design Bazaar. Както е присъщо за един дизайнер, Мина винаги е в крак с модните тенденции – не просто защото работата ѝ изисква това, а и защото според нея именно иновациите са онова, което ни кара да бъдем крачка напред.

Това е и само една от причините, поради които фотоепилаторът Philips Lumea е изключително подходящ за нея – защото се отличава с красив, удобен и женствен дизайн, а същевременно позволява да се възползва от иновативната IPL технология в комфорта на дома си.

Освен това, Philips Lumea намалява нежеланото окосмяване с над 75% след само след 3 процедури!

За Мина

Създаването на дрехи не е работа за Мина, а страст, която се заражда в нея още като дете, когато започва да рисува модели и аксесоари и превръща хола си в модно ателие.

Впоследствие любовта ѝ към модата естествено определя посоката ѝ на развитие и се превръща в нейно основно занимание. Това, което Мина харесва най-много в работата си, е свободата и възможността да се среща ежедневно с нови хора, които залагат на дизайнерските дрехи, защото искат да се почувстват специални и различни.

Като всеки дизайнер, Мина обича всичко модерно – от най-новите заведения, работата онлайн, до това да използва уреди с най-иновативната технология на пазара, като фотоепилатора Philips Lumea, който е направен така, че да осигури нужните удобства на жената в днешно време – а именно да може да се използва навсякъде, където иска, процедурите да стават бързо и лесно и не на последно място, разбира се – да бъде с красив дизайн.

„Това е голям плюс за един дизайнер“, споделя Мина.

Мина си спомня, че още когато е чула за появата на Philips Lumea на пазара, е била изключително заинтригувана и нетърпелива да го изпробва. Още повече, че досега опитите ѝ да премахне нежеланите косъмчета са били неуспешни. Кола маската и процедурите в салони за красота не са довели до нужния резултат и имат своите негативни страни.

Затова и се е спряла на Philips Lumea като начин да се радва на съвършено гладка кожа без болка, загуба на време и усилия.  Нося го със себе си дори по време на почивка, защото работи толкова лесно и бързо, че не се притеснявам, че ще изгубя ценно време“, допълва тя.

Мина е не просто модерна, но и много обича да експериментира, а последната модна тенденция, по която е истински запалена, е професионалният маникюр вкъщи.

Дизайнерката не пропуска да се развихри и в кухнята, като приготвя нови и нестандартни рецепти.

Мина ни сподели, че не излиза от дома си, без да се е погрижила за косата си, защото това определя целия ѝ ден. И ние толкова добре я разбираме…

Следващата седмица ще ви запознаем с деликатната Натали Такова и практичното момиче -  Биляна Славейкова, които също избраха фотоепилатора Philips Lumea, за да постигнат професионални резултати у дома.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти