Възможно е да имаш време за всичко

Биляна Славейкова
Снимка: Личен архив

Наскоро ви запознахме с Мина Голева, Биляна Славейкова и Натали Такова – три прекрасни, но различни дами, които избраха фотоепилатора Philips Lumea по различни причини. Общата такава е, че Philips Lumea се вписва чудесно в начина на живот и профила на всяка една от тях. Днес ви представяме практичното, забързано градско момиче – Биляна Славейкова.

Биляна е не просто практична – тя съумява да върши по няколко неща едновременно и при все това успява да изглежда зашеметяващо добре. Все още не сме разгадали формулата на Биляна за успешното съчетание на всичките проекти, с които се занимава, но вече знаем, че е избрала Philips Lumea, за да поддържа съвършено гладка своята кожа.

„Наистина не мога да отделя много време за процедури в салони и затова Philips Lumea е изключително удачен за мен вариант – позволява ми да „пренеса“ ефекта от професионалните процедури у дома“, споделя тя.

Денят на Биляна винаги се развива с бързи обороти. Много е вероятно да я срещнете в центъра на София докато говори по телефона и е в компанията на френския си булдог Прешъс. Именно заради него ѝ се наложило да се превъзпита и да започне да става рано за сутрешните разходки. Отскоро е фрийленсър, а „офисът“ ѝ е симпатична мансарда с изглед към купола на катедралата Невски и интериор като от филм на Уес Андерсън. Обича да закусва на „терасата си за двама“, нетипично за хиперактивните хора - без кафе. Енергията ѝ идвала отвътре, от дете не може да стои кротко на едно място.

Често ѝ се налага да работи през почивните дни, но има интересна концепция за понеделника - бойкотира го. На бюрото ѝ намерихме няколко интересни списания - последните броеве на Kinfolk, The Gentlewoman с Кирстен Дънст и любимото ѝ английско издание за кино Little White Lies, с брой посветен на Youth, новия филм на Сорентино с Майкъл Кейн и Харви Кайтел.

Изобщо, оказа се, че списанията са ѝ голяма страст и обича да разказва за работата си в INTRO. Изненада ни, че нетипично за момиче с календар, пълен със събития, обича комикси (ноари с фатални жени) и видео игри - основно дарк адвенчъри. Хобитата ѝ започват оттук, преминават през модерен хип-хоп и ретро кънките, а в последния месец финишират с новия сериал Vinyl.

По отношение на външния си вид обича да прави промени - минала е през повече цветове на косата от Мадона, като любимият ѝ остава розовият. Уви, наложило ѝ се да порасне и да го остави в миналото.

Ритуалът ѝ за красота е стар като света - пие много вода. Биляна е и практично момиче. Тя залага на иновативния фотоепилатор Philips Lumeа, защото с уникалния си дизайн без кабел той е идеален за третиране на зоните, които желае, когато пожелае.

Освен това Philips Lumea не изисква смяна на части и „скрити“ разходи. „Уредът се оказа точно като за мен, защото с подобна програма, времето е най-ценният ми ресурс, а при Lumea епилацията се случва бързо, лесно и вкъщи“, споделя Биляна.

Опитът ѝ с други средства за обезкосмяване обаче не е така успешен. „Имам култов спомен как като тийнейджърка решавам да си правя кола маска сама вкъщи, купувам нещо много лепкаво и както се оказа тотално неконтролируемо. След като се провалих в това да отстраня дори едно косъмче, прекарах няколко часа в опити да отстраня въпросната кола маска от плочките в банята. Майка ми и тя добре го помни този случай“, разказа ни Биляна.

Основно място в живота ѝ има DOGLAR - мобилното приложение, с което собствениците на домашни кучета могат да се намират и уговарят да разхождат любимците си заедно. С него се занимава заедно със съоснователката си Павлина Дешева и софтуерното студио Digimark. В края на декември го стартираха за iOS, а в момента го разработват за Android.

Мечтаят си да направят най-голямата платформа за кучкари в света и да им помагат в различни сфери от градския живот с четириногите. Затова и търсят „гостоприемните“ заведения за любимци в София и ги препоръчват през страницата си. Отскоро дори интервюират любими комбини кучета и стопани като думата... имало кучето!

Към това ѝ занимание можете да прибавите още работа по концерти за деца с класическа музика, PR на артисти, едно музикално предаване и дузина други проекти. И ако си мислите, че има бонус часове в денонощието, за да се справи с всичко дотук - няма. За сметка на това си има трикове. Поговорихме си с нея какъв е фокусът и се оказа, че е луда на тема чекбоксове и обича „да отмята“ задачи.

Можете да следите нея и резултатите ѝ с Philips Lumea във Facebook и Instagram профилите ѝ.

Припомнете си още:

Истината за фотоепилацията у дома

Мина Голева: модерното момиче, което се довери на Philips Lumea

Всяка една от нас заслужава гладка кожа

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти