Създадено за Lilly Drogerie

Превърни сватбата си в зимна приказка с тези 6 НАМАЛЕНИ продукта!

Lilly Drogerie
Снимка: Lilly Drogerie

Няма какво да се лъжем – всяка жена мечтае от малка за онзи специален ден, в който ще облече най-страхотната бяла рокля и ще тръгне по пътеката към мъжа на мечтите си под погледите на приятелите и семейството си.

Една приказка за любовта, зад чиято подготовка обаче се крият много стрес и притеснения дали всичко ще протече по план – от украсата и букета до подредбата на гостите и дали тортата ще стигне за всички. Едно от нещата, за които обаче можеш да си спестиш всякакво притеснение, е гримът. С правилно подбраната козметика можеш да си сигурна, че визията ти за този специален ден ще бъде повече от перфектна!

Малко двойки избират сватбеният им ден да е през зимата, но можеш да превърнеш своя в истинска зимна приказка! Блестяща украса, вълшебна бяла рокля и, разбира се, сияещ грим, който ще устои на всички емоции, които ще топлят сърцето ви занапред!

сватба зима булка любов двойка
Снимка: iStock

За целта днес се обръщаме за помощ към Lilly Drogerie! Подбрали сме 6 специални продукта, които грабнаха вниманието ни и сме сигурни, че ТРЯБВА да имаш за своя специален сватбен ден, за да събереш всички погледи с блясъка и красотата си!

А още по-добрата новина е, че всички в момента са на супер изгодна цена. До края на месеца можеш да си купиш десетки гримове на водещи балкански брандове и то с до 50% ОТСТЪПКА. Можеш да напълниш пазарската си кошница със супер козметика за сватбения си ден и то дори спестявайки пари!

 

AURA Фон дьо тен (8,49 лв.*)

Lilly Drogerie
Снимка: Lilly Drogerie

Най-важното за перфектния грим е основата, затова изборът на подходящ фон дьо тен, който да пасва идеално на цвета на кожата ти и да я матира е изключително важен. Формулата на фон дьо тен Jelly е подходяща за всеки тип кожа – от суха до смесена. Той осигурява средно покритие, което може да се надгражда. Още с първото нанасяне, текстурата се слива съвършено с кожата и образува нежен филм, който изравнява тена, оставяйки кожата матирана и сияйна.

Пазарувай ТУК >>>

Първоначалната му цена е 17,29 лв., така че ако го вземеш сега, спестяваш цели 50%!

 

AURA Руж (3,39 лв.*)

Lilly Drogerie
Снимка: Lilly Drogerie

След като си подготвила кожата си с подходящ фон дьо тен, идва ред на друг важен акцент! Ружът подчертава скулите и придава допълнително цвят, затова подборът на подходящ нюанс, който да акцентира върху красивите ти черти, е важна част от подготовката. Ружът AURA Glorious Cheeks е с изключително фина копринена текстура, която е лесна за нанасяне и освежава тена.

Пазарувай ТУК >>>

Намален е с 45%!

 

FLORMAR Молив за очи (2,75 лв.*)

Lilly Drogerie
Снимка: Lilly Drogerie

В този празник на любовта най-важното нещо е погледът! За целта не пропускай да подчертаеш красивите си очи с водоустойчив молив, който издържа повече от 12 часа. Еластичната му и мека текстура го правят лесен за нанасяне, а в такъв емоционален ден имаш нужда точно от такъв сигурен съюзник, който да запази блестящата ти визия, дори ако се разплачеш от радост!

Пазарувай ТУК >>>

Сега можеш да го вземеш с -30% отстъпка!

 

GOLDEN ROSE Спирала за мигли (2,85 лв.*)

Lilly Drogerie
Снимка: Lilly Drogerie

Щастливият ти поглед няма да е завършен без перфектно извити и дълги мигли! Спиралата за колосален обем от серията Perfect Lashes прави всичко, което пожелаеш, с един замах на четката. Обем, плътност, дължина и извивка, наситено черни ресници за драматичен и завладяващ поглед!

Пазарувай ТУК >>>

Първоначалната ѝ цена е 4,09 лв!

 

GOLDEN ROSE Матово червило молив (2,79 лв.*)

 

Lilly Drogerie
Снимка: Lilly Drogerie

„А сега можете да целунете булката!“ Точно така, стигаме и до изкусителните устни, на които всеки младоженец ще се затрудни да устои до посочения момент! За целта използвай матовото червило-молив на Golden Rose, което е изключително лесно за употреба и дава възможност за прецизно нанасяне. С висока покривност на цвета с матов, кадифен финиш и забележително дълготраен цвят, червилото е обогатено с витамин Е и овлажнители за подхранване и предотвратяване на изсъхването на устните.

Пазарувай ТУК >>>

Ако го вземеш сега, спестяваш 1,20 лв!

 

GOLDEN ROSE Лак за нокти (1,79 лв.*)

Lilly Drogerie
Снимка: Lilly Drogerie

Ако винаги си мечтала за вълнуващия момент, в който нежно подаваш ръката си на своя любим, за да сложи мечтания пръстен, обърни специално внимание на маникюра си. За целта препоръчваме лак за нокти на Golden Rose с дълготрайна формула с бляскав финиш. Серията идва в огромно разнообразие от цветове, така че имаш богат избор, който да пасне на специалната ти празнична визия.

Пазарувай ТУК >>>

Сега можеш да го вземеш с -30% отстъпка!

Lilly Drogerie
Снимка: Lilly Drogerie

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти