Плажна мода за лято 2015

Плажна мода за лято 2015
Снимка: Thinkstock

Биляна Божилова

Банският костюм е само част от цялостната плажна визия. Той е напълно достатъчен за хващане на тен и за плуване, но перфектната програма за слънчев летен ден е много по-разнообразна и интригуваща.

Освежаващи коктейли на плажния бар, вкусни изкушения в ресторантчето на брега на морето, купони и партита на открито цяла нощ. Подобен интензивен график заслужава специален плажен стайлинг.

След като се запознахме с тенденциите при банските за лято 2015, време е да се огледаме за плажни дрехи и аксесоари, с които да ги комбинираме.

Предлагам няколко свежи летни сета, които ще ви превърнат в модна икона на плажа:

• Асиметричен бански със саронг
• Кожен бански с гащеризон
• Бански, пола и аксесоари в морско райе
• Бански с горнище тип „кроп топ“ и парео
• Ретро бански с туника
• Бански с дълъг ръкав и пола
• Бански с горнище тип „банду“ с шорти и топ
• Цял бански с дълга рокля

Асиметричен бански със саронг

Асиметрично изрязаният бански само по себе си е достатъчно атрактивен. В комбинация със саронг, вързан около кръста, широкопола шапка, ярки слънчеви очила, неонова чанта и джапанки, е истинска радост за окото.

Кожен бански с гащеризон

Банският от материя, имитираща кожа, е топ тренд, който идеално се съчетава с почти всичко. Моето предложение е с къс гащеризон, който оставя загадката какво точно се крие под него. Сламени шапка и чанта, ефектни кръгли очила и чехли с ресни допълват плажния сет.  

Бански, пола и аксесоари в морско райе

Синьо-бялото морско райе не подлежи на модни тенденции. Просто защото всяко лято е актуално. От глава до пети в морско райе? Страхотно!

Бански с горнище тип „кроп топ“ и парео

Този тип бански няма нужда от горна дреха. Достатъчно е да го комбинирате с парео, шапка, чанта, слънчеви очила и джапанки за съвършена плажна визия.

Ретро бански с туника

Банските с висока талия и дълбока долна част са за дамите, които знаят как да отправят моден поглед към миналото, без да са демоде. Освен това този модел подчертава женствените извивки.

Бански с дълъг ръкав и пола

В този случай горна дреха не ви е необходима, достатъчно е да съчетаете с ефирна пола. Като добавите чифт слънчеви очила, плажна чанта и чехли, стайлингът е завършен.

Бански с горнище тип „банду“ с шорти и топ

Секси предложение, които обичат да правят впечатление. Ако заложите на шорти и топ с еднакъв принт, ще покриете още една тенденция за сезона. А банските с горнище без презрамки “банду” са най-добрият избор за перфектен тен.  

Цял бански с дълга рокля

Класическият цял бански се комбинира лесно, защото стои добре с почти всичко. Прозрачната дълга рокля е сред най-добрите предложения за целта.

Прочети още:

Банските на лято 2015 – от всичко по много

Коя е най-секси по бански? Джесика Алба!

45% от жените се срамуват да сложат бански

Принц Уилям и Кейт Мидълтън по бански

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти