Нюансите червило, които всяка Edna жена трябва да има

Нюансите червило, които всяка Edna жена трябва да има
Снимка: Thinkstock

Червилото е един от най-древните козметични помощници на жените. Оцветяването на устните крие своето начало далеч в историята, а ние ви предлагаме една бърза разходка от тогава до наши дни. Повече за неговото минало и история можете да прочетете ТУК.

Един от най-ценените и уважавани гримове за лице винаги е бил от задължителните дамски аксесоари и дори да не го ползвате редовно, то със сигурност в козметичния си несесер имате поне едно. Още любопитни факти за червилото можете да прочете ТУК.

Трудно е да се устои на всички тенденции в козметичната индустрия.

Но въпреки че е забавно да използвате различни цветове, има три нюанса на любимото ни червило, които отиват на почти всички жени.

Прочети още: Как да поправим счупено червило

Кремавото е текстура, подходяща за всякакъв повод. Бежовото или "нуд" червило може да бъде комбинирано с опушен грим за вечерта и лека спирала за деня.

Прочети още: Модерният телесен цвят

Матиращото червено е класика. Подхожда на блондинки, брюнетки и дори червенокоси жени и се вписва добре и за бизнес, и официални поводи.

Прочети още: Тайните на червеното червило

Блестящото розово е перфектно за дневен грим. Този цвят подчертава естествената красота, която можете да покажете чрез розово-червени тонове на череша или ягода. Тези нюанси едва доловимо подчертават устните ви, за което са отличен избор за всеки ден.

Прочети още: Как да подберем червило спрямо цвета на косата си

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти