Неонът е хит при обувките за този сезон

Бианка и Deichmann
Снимка: Deichmann

Коя е родината на обувките с платформи? Как неонът "мигрира" върху любимия на всяка дама аксесоар? Защо индианските обувки - мокасините, са отново на мода? 

С тези и много други интересни и любопитни въпроси и факти актрисата Бианка Илич представи новата колекция пролет/лято на Deichmann.

С пълна сила заблестяват новите неонови цветове, които са истинска цветна терапия. Така както щъркелът е предвестник на пролетта, тази тенденция красноречиво прогонва зимната сивота. Неон от гръцки се превежда като NEW ONE - нов, и дизайнерите са свидетели, че на всеки 20 години неонът намира ново приложение в модата. Тази година той е запазен за любимите аксесоари – чанти и обувки.

При тенденциите "Капси, блясък и глеймър" и "Отворени и затворени обувки на ток" е важно всичко да блести и да искри, така че и декоративните камъчета и капси са добре дошли, а най-добрата основа е черното. Три от тенденциите, които се обединяват от лекотата на движение, която ни дават, са "Новите равни обувки", "Спортни модели" и "Лято". "Масивните токове" са за дамите, които искат обувки с послание.

В Deichmann ще ги откриете под формата на екстравагантни квадратни токове и интересна горна част на обувката. Предложенията от тенденцията "Корк и лико" са изключително женствени и нежни, което се подчертава от подбора на цветовете и естествените материи. Тук преобладават пастелните тонове и разтапящите сорбе цветове.

"Клиновидният ток" е на почит и този сезон при летните боти с връзки, елегантните ярки или пастелни обувки и спортните сникъри със скрит ток. Определено това е обувка, която трябва да имате, за да сте модерна в предстоящия сезон.

Модните тенденции при обувките пролет/лято 2013
Лекота, женственост и мекота от една страна, и елегантност и лятна екстравагантност от друга, определят визията на обувките през сезона пролет/лято 2013. Списъкът с хитовете на най-предпочитаните обувки започва със спортни модели и елегантни удобни обувки с равни подметки, а до балерините сега се нареждат и мокасините.

Но актуални са също и отворените и затворените обувки на ток, както и чехлите и моделите с клиновиден ток. Последните са особено разнообразни в летен стил с токове от корк или лико, спортни при новите гуменки, свръхелегантни с деколте или пък при затворените модели. Декоративните капси и металните апликации, както и декоративните камъчета са незаменими в този контекст. Освен пастелните тонове в стил сорбе, нови при цветовата гама са и бонбонените цветове, ярки и искрящи, както и неоновите нюанси, които създават фурор.

Хoли Бери и Deichmann
Друг акцент за пролетта е новата колекция на холивудската звезда Хали Бери! Както и преди, предпочетени тук са висококачествените модели на изгодна цена от естествена кожа от колекцията "5th Avenue by Halle Berry". Всички показани модели са налични във филиалите в България.

Ето новите тенденции при обувките:

• Неонови и слънчеви цветове: С пълна сила заблестяват новите неонови цветове, които сякаш с цветна терапия прогонват зимната сивота! Искрящ самостоятелно или с добавени акценти, неонът е задължителен за този сезон!

• Капси, блясък и глеймър: Металическият тренд изисква много капси върху обувките, чантите и аксесоарите! Важното е да блести и да искри, така че и декоративните камъчета са добре дошли! Най-добрата основа е черното!

• Отворени и затворени обувки на ток: Несъмнено обувките на ток с открити пръсти носят първия полъх на лятото и продължават да бъдат една от предпочитаните алтернативи пред сандалите и чехлите - особено бизнес-дамите улучват с тях право в десятката!

• Спортни модели: С лека стъпка те покоряват света на модата. Цветни и стилни, новите сникъри могат да бъдат показани абсолютно навсякъде! Като спа-процедура за стъпалата те са незаменими и освен това внасят спортно-младежки имидж!

• Новите равни обувки: Програмата за удобство продължава с "новите равни обувки", а изборът е огромен: спортни за свободното време, балерини за момичетата и новите модели в леко момчешки стил, като мокасините и сникърите, са направо задължителни!

• Масивни токове: Скромността беше до вчера! Тук от първата стъпка е ясно за какво става въпрос, а и дамата, която ги носи, е с пълното съзнание за своето излъчване! Тя за нула време става неустоима с новите екстравагантни квадратни токове!

• Сорбе и пастелни цветове: Сега и най-нежните тонове имат място на голямата сцена! Изключително женствени и елегантни, често съчетани с полъх на романтика, те внасят цветност дори и с по-слабата си интензивност!

• Корк, лико & со: Модното усещане за лято внасят и новите модели с танк от корк и лико! За много от нас те са въплъщение на лятната мода и са идеалният стилен партньор на лятната рокля & Co!

• Лято е: Тук става въпрос за минимализъм от най-хубавата му страна! С почти нищо друго освен някоя и друга каишка, тези сандали очакват да бъдат разходени навън в истински горещите дни!

• Клиновиден ток: Победният марш на клиновидния ток просто не може да бъде спрян! Още първите предвестници на пролетта като летни боти с връзки и елегантните обувки на ток, залагат на танка... сега в различни цветове от ярко пъстроцветно до меко пастелно!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти