Холи Бери е на крачка от брака

Холи Бери пристига на церемонията по раздаването на миналогодишните награди Оскар
Снимка: ЕПА/БГНЕС
45-годишната американска актриса Холи Бери се е сгодила за приятеля си Оливие Мартинес, според информация на списание "Ю Ес Уикли" (US Weekly).

Носителката на "Оскар", която преди това беше омъжена четири години за бейзболиста Дейвид Джъстис до 1997-ма, след което и за изпълнителя Ерик Бенет от 2001-а до 2003-та, е на път да мине под венчилото за трети път. Мартинес й предложил брак малко преди Коледа заедно с пръстен, на който са инкрустирани изумруд и диамант.

Бери се съгласила да се омъжи за Оливие, с когото са заедно от 2010-та, защото била впечатлена от начина, по който той се държи с тригодишната й дъщеря Нала. Тя пък е плод на нейната връзка с модела Габриел Обри, приключила преди година и половина.

"Холи гледа много сериозно на този брак", допълва източникът. Да припомним, че предишната приятелка на 46-годишния френски актьор Мартинес бе австралийската певица Кайли Миноуг, с която се разделиха през 2007-ма.

"Холи иска да има още деца, но знае, че това може да е трудно заради възрастта й и факта, че е диабетичка. Ако не могат да заченат биологично дете, тя и Оливие най-вероятно ще станат осиновители", съобщи приближен до двойката пред щатското списание "Стар" (Star Magazine).

Очаква се Бери и Мартинес да минат под венчило в Калифорния в началото на лятото.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти