Модните находки, които мъжете не харесват

Модните находки, които мъжете не харесват
Снимка: Thinkstock

Понякога мъжете могат да бъдат много придирчиви относно женската красота и навярно те имат дълъг списък, наречен "стил и тенденции за красота, които мъжете мразят."

Но ако вие се харесвате, бъдете уверени в себе си! Разбира се, може да се вслушате в мнението на човека до себе си, но имайте предвид, че често и мъжете просто не знаят какво искат!

Нека се запознаем с някои откровено дразнещи мъжете модни приумици.

Една от тенденциите, които привличат мъжките погледи от разстояние, е светлият, топъл цвят на косата. Те откровено не харесват ярките тонове на дамската грива като гарваново черен или огнено червен, например. Мъжете предпочитат по-естествените нюанси в прическите на половинките си. Така че, следващият път, когато поискате да боядисате косата си в ярко розово, помислете два пъти!

Яркият цвят на червилото ви за устни е следващият компонент в списъка му. Мъжът не харесва ярките цветове червило на дамата си, защото би предпочел устните ѝ да бъдат достъпни за целувка. Но това не означава, че трябва да изхвърлите вашето любимо малиново червило! Просто не го слагайте, когато сте на среща с любимия.

Дългата до земята рокля е класика, особено през лятото, ако е феерична и от лек памучен плат. Aко макси роклята обаче е безформена, тя може да ви направи да изглеждате старомодна. Мъжете обичат да се вижда естественото движение и извивките на женското тяло. И краката, разбира се! Независимо от красотата на лицето ви, той предпочита да вижда повече от вас!

Ботушите тип мечешки лапи заемат важно място сред недолюбваните от мъжете дамски аксесоари. Мъжете дори ги оприличават със слонски крака и нека си признаем, може би донякъде са прави. Избягвайте да ги обувате, когато сте с него, освен ако наистина не са най-подходящи за случая – например есенна разходка в гората.

Кокът с мрежичка е един спомен от 50-те години, но все още се прави, за да задържа тази дамска прическа. Момчетата обаче не го харесват, защото им прилича на чорап в косата. Вместо мрежичка, използвайте фиксиращ лак или гъба за кок, която да прикриете с коса. Освен това, мъжете харесват жената на опашка или с вееща се свободно падаща коса.

Това са само някои примери за неодобрение на дамските модни идеи от страна на мъжете. Може да се съобразявате с тях или просто да имате едно наум. За всеки случай. Най-важното е вие самата да се чувствате добре и със самочувствие.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти