Красиво деколте с авокадо и кафе

Красиво деколте с авокадо и кафе
Снимка: Thinkstock

Ако още не сте прибрали зимните дрехи и изкарали летните, то е крайно време да го сторите. Лятото вече чука на вратата и ни подканва да облечем любимата си рокля, да обуем удобни сандали и да излезем на дълга и освежаваща разходка.

През топлия сезон е нормално повече от тялото ни е да е показ. Една от най-съблазнителните части на женското тяло е деколтето. То неминуемо привлича със силата на магнит мъжките погледи.

Затова трябва да сте напълно сигурни, че деколтето ви изглежда по най-добрия възможен начин и никакви пъпчици или петна не помрачават красотата му. 

С помощта на Kozmetikata.com ще ви дадем рецепта за лесна и полезна маска, която ще възвърне блясъка и еластичността на деколтето и шията ви.

Нужни са ви:

1 добре узряло авокадо
½ шепа счукани кафеени зърна
3-4 капки масло от портокал

Смачкайте авокадото и го смесете със счуканите зърна кафе. Добавете капките портокалово масло.

Нанесете маската върху цялото си деколте, по желание и по шията, и я оставете да действа 30 минути. Отстранете маската с влажна кърпа или гъба, а след това изплакнете с вода.

Кафето има стягащ ефект, авокадото подхранва кожата, а етеричното масло я тонизира.

Не правете маската непосредствено преди да се излагате на слънце, защото кожата е по-чувствителна и можете да придобие нежелана пигментация.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти