Няколко цветни начина, с които да съчетаем бялата ни риза

Колосана якичка
Снимка: netinfo

Няма как да разчитате само на бялата риза, за да направите нужното впечатление, но с няколко комбинативни похвата в аутфита, нещата ще проработят във ваша полза.

В офиса съм
Нека ризата е подвита фино до лакътя, а ръката ви бъде украсена от масивна метална гривна, която да се открои сред останалите по-строги акценти във вашето облекло. Под ризата пък добавете черно поло и пола от туид с дължина малко над коляното. А ако и чорапогащникът е плътен в цвят от типа на черно или тъмните нюанси на червеното и синьото, а обувките притежават по-дебел ток (който се оказа, че бил доста актуален за сезона), ще получите аплодисменти от нас.

На вечеря съм
Бялата риза е ясна, а оттам нататък върху нея поставете по-масивно и дълго колие от перли или метални елементи, пола с плисе в тандем с кожен колан, а за финал се загърнете с ефектна жилетка.

На парти съм
В този случай ризата е комбинирана с бляскав гердан (от камъни по ваш избор), гривната на ръката също не трябва да липсва независимо дали е от метал или друг материал, а щом се потапяте в нощните звуци на града, подберете и тези обувки от гардероба ви, които няма да оставят околните безразлични.

С приятели съм
Нека да ви е достатъчно удобно, но това да не е за сметка на чаровната ви осанка. Тук импровизирайте с пола или панталон (като съобразите дължината им според вашата фигура), сложете жилетка с цветна и едра плетка, равни обувки (тип мокасин) и се отдайте на сладки приятелски приказки.

Където и да съм
За да прогоните скуката, закачете изящна брошка, която да седи като папионка на закопчаната ви риза. Останалата част от облеклото нека да бъде в по-приглушени тонове, като за акцент ви препоръчваме обувките в бургундско червено и червило в по-ярък цвят.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти