Класа и фаталност от Чарлийз Терон, блясък и настроение с Емилия Кларк и още от най-добрата звездна мода

червен килим
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Напоследък Чарлийз Терон отново е в светлините на прожекторите заради новия си филм “Bombshell”, на когото е и продуцент. В края на октомври актрисата беше сред гостите на Наградите “Governors”, на които всяка година Американската филмова академия връчва почетните си отличия.

Вижте още звезден блясък тук >>>

За церемонията Чарлийз облече класическа цветова комбинация от пролетната колекция на Tom Ford за 2020 г. – дълга бяла пола с висока талия, която подчертаваше височината на Терон, и семпла черна блуза.

червен килим
Снимка: Getty

Актрисата продължи да залага на черното и на следващите си появи – сред тях беше вечерта на 23-тите Холивудски филмови награди, когато Чарлийз получи статуетка за Кариерни постижения, връчена ѝ от Никол Кидман (вижте как изглеждаше за събитието тя и още стилни знаменитости в галерията тук >>>).

За повода 44-годишната Терон беше облякла модел Alexander McQueen с украшения, черни панталони и чантичка с елементи, подобно на роклята.

червен килим
Снимка: Getty

Друго добро попадение, отново в същия цвят, беше изборът на Christian Dior за получаването на Наградата на американската синематека преди броени дни. Роклята придаваше фатално излъчване и със смесването на бродерии и изрязани участъци.

червен килим
Снимка: Getty

След края на „Игра на тронове“ Емилия Кларк се завръща, но този път на големия екран с „Последната Коледа“. Преди той да тръгне по кината у нас на 15 ноември се насладихме на появите ѝ около промотирането на лентата.

Вижте още най-добре облечени звезди тук >>>

Сред най-стилните ѝ попадения беше блестяща синя рокля Valentino, която въпреки че е част от пролетната колекция на марката за догодина, донесе коледното настроение на червения килим за нюйоркската премиера на филма.

червен килим
Снимка: Getty

За представянето на „Последната Коледа“ в родния ѝ Лондон 33-годишната Емилия облече друг модел, който може да ни послужи за празнично вдъхновение този сезон – черна рокля Prada с камъни по яката и около изрязаното деколте. Горната част балансира между секси и романтично с бухналите полупрозрачни ръкави.

червен килим
Снимка: Getty

Друга сполучлива визия на актрисата е съчетанието между розова блуза на райета с едно рамо и панталони в оранжево с висока талия, допълнени от обувки в неутрален нюанс – идеална комбинация за по-топлите есенни дни.

червен килим
Снимка: Getty

Друга холивудска отличничка, която привлече внимание върху червения килим напоследък, е Лора Дърн. 52-годишната актриса изглеждаше чудесно в черна рокля от креп и кадифе Brandon Maxwell с цепка, под която се виждаше мрежест чорапогащник.

червен килим
Снимка: Getty

Дърн очарова и с избора си на рокля, модел Cassiopeia, на Markarian в розовата гама. Фееричните полупрозрачни ръкави, пришитите ситни камъчета в различни цветове и коланът с червени цветя ѝ придаваха романтичен вид, за който допринасяше и нежната прическа.

червен килим
Снимка: Getty

Вижте още прелестни звездни дами тук >>>

За премиерата на филма със свое участие „Брачна история“ актрисата беше заложила на бохо визия с модел от пролетната колекция на Zimmermann в яркооранжево. Дантелите и изрязаните участъци властват и по ръкавите, придавайки ѝ свободен, но и аристократичен вид.

червен килим
Снимка: Getty

Оливия Уайлд изглеждаше ослепително в тъмночервена блестяща рокля с пайети Ralph Lauren във вечерта на наградите “Governors”. За издължения силует помагаше и дълбокото V-образно деколте, а бляскавата визия актрисата допълни с дълги обеци и чантичка в тон.

червен килим
Снимка: Getty

За Филмовия фестивал Савана 35-годишната Оливия замени вечерната класика с артистичен модел Carolina Herrera в синьо и бяло, който включваше интересна линия на ръкавите и колан с масивна катарама.

червен килим
Снимка: Getty

Актрисата продължи да впечатлява със стила си и по време на Холивудските филмови награди, на които се появи в рокля Michael Kors с пеплум. Дрехата придаваше на Уайлд класическо излъчване не само с кройката, но и десена, за който допринасяха пайети.

червен килим
Снимка: Getty

Вижте още от най-добрия стил от червения килим тук >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти