Как Джейн Фонда се грижи за кожата си, за да сияе след 80

На 84-годишна възраст Джейн Фонда е опитала достатъчно продукти за грижа за кожата, за да знае кое работи най-добре за нея. Според актрисата всичко се свежда до две важни стъпки: хидратация и защита от слънце.

„Въпросът е изцяло за това как да предпазя кожата си от изсушаване“, разказа звездата пред Glamour. „Когато остарях, кожата и косата ми станаха още по-сухи. Така че поддържането на овлажняване и защита със слънцезащитен крем е доста важно.”

Актрисата не крие, че има значителен опит в пластичната хирургия и филърите, но преди време се отказа от тях в опит да приеме себе си. „Не мога да се преструвам, че не съм суетна, но няма да има повече пластична хирургия – няма да лягам под ножа повече“, призна тя пред канадското издание на Elle през 2020 г. „Трябва да работя всеки ден върху това да приема себе си, не ми се получава лесно.“

„От една страна, мразя факта, че имах нужда да се променям физически, за да почувствам, че съм добре. Иска ми се да не съм такава“, споделя тя в документалния филм на HBO „Джейн Фонда в пет действия“ от 2018 г. „Обичам по-възрастни лица. Обичам оживени лица. Харесва ми лицето на Ванеса Редгрейв. Иска ми се да съм по-смела. Но аз съм това, което съм.“

Встрани от терапиите за лице, останалата редовна грижа, която Джейн Фонда полага за лицето си, всъщност не е толкова сложна, предават от Prevention.com.

Вижте в галерията как Фонда изглежда днес и прочетете с какви козметични продукти поддържа кожата си!

Грижите на Джейн Фонда за сияйна кожа

Вижте и как се промени звездата през годините:

Ослепителната Джейн Фонда от младостта си до днес

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти