7 начина да стегнем отпуснатата кожа след отслабване (без операции)

Загубата на тегло е значително постижение, но последиците като отпусната кожа могат да бъдат обезсърчаващи. За щастие, не е необходимо да прибягвате до операция, за да стегнете леко отпуснатата кожа.

Независимо дали наскоро сте достигнали мечтаното тегло или в момента сте на път да отслабнете, нека проучим най-ефективните начини за справяне с отпуснатата кожа след умерена загуба на тегло.

Кои са причините за отпускане на кожата след отслабване?

Разбирането на причините за отпусната кожа след загуба на тегло е от решаващо значение за намирането на правилните решения. Факторите, които увеличават риска от подобен вид на кожата след загуба на тегло, включват:

♦ Прекалено бързо отслабване – еластичните влакна на кожата започват да отслабват.

♦ Напреднала възраст – загубата на колаген води до изтъняване и отпускане на кожата.

♦ Генетика – може да повлияе на еластичността на кожата, което води до по-отпусната кожа при някои хора.

Кои са най-добрите процедури срещу отпусната кожа?

♦ ТермиСмуут: Това неинвазивно лечение използва радиочестота, за да стимулира производството на колаген, насърчавайки стягането и изглаждането на кожата на лицето и шията.

♦ Ресоник: Използвайки силата на ултразвуковата енергия, Ресоник прониква дълбоко в кожата, предизвиквайки регенерация на колаген за подобрена еластичност и намален целулит.

♦ ТермиРФ: Използвайки радиочестотна енергия, ТермиРФ стяга кожата чрез стимулиране на производството на колаген и еластин, осигурявайки дълготрайни резултати.

♦ КуулТон: Фокусираната електромагнитна технология в КуулТон тонизира и укрепва мускулите, като допринася за подобрена стегнатост и дефиниция на кожата.

♦ Ултерапи: Ултерапи използва ултразвукова енергия за повдигане и стягане на кожата чрез стимулиране на производството на колаген и еластин на дълбоко ниво.

♦ Софуейв: Това авангардно лечение доставя ултразвукови вълни към кожата, насочени към множество слоеве за насърчаване на ремоделирането на колагена и стягането на кожата.

♦ Термаж: Радиочестотната технология в Термаж загрява най-дълбоките слоеве на кожата, стимулира производството на колаген и води до стегната и по-гладка кожа.

Промените в начина на живот играят ключова роля за подобряване на еластичността на кожата, като допълват процедурите в кабинета. Вижте в галерията ни кои са най-добрите промени в начина на живот, които може да направите, ако имате отпусната кожа след отслабване: 

6 навика, към които трябва да се придържате, за да нямате отпусната кожа след отслабване

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти