С ретро нотки и свежо настроение: как да носим гингам каре това лято

лято мода каре гингам ягоди жена
Снимка: iStock/Unsplash

Гингам роклите са също толкова необходими през горещото лято, колкото и удобните сандали и сламената шапка. Те са идеалният избор, когато се чудите сутрин какво да облечете за поредния жарък ден, и перфектната дреха, с която ще изглеждате едновременно елегантно и небрежно.

Ако се чудите какво точно означава гингам, обясняваме веднага - наименованието всъщност не идва от кройката на роклята, а от самия десен на дрехата. Обикновено роклите от гингам каре се предлагат от лен или памук за повече лекота и прохлада през лятото.

Рокля без ръкави и с удобни еспадрили са идеалната униформа за разходка из фермерския пазар, а рокля от шифон в гингам каре с открити рамене е перфектният тоалет за лятна сватба на открито. Роклите с А-силует и къси ръкави пък са толкова добри за офиса, колкото и за неделния брънч.

Вариантите са толкова много, но крайният резултат е един и същ: визия, която излъчва спокойното усещане на най-прекрасните юлски следобеди. А кой е казал, че трябва да носите единствено рокли в този модерен десен?

Разгледайте галерията ни и се вдъхновете как да носите свежото гингам каре това лято!

Как да носим гингам каре това лято

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти