Ето какво ще виждаме навсякъде през пролет 2018

Пролетта дойде и вече ни обгръща със слънчеви лъчи!

Време е и за актуалните тенденции за пролет 2018.

Какви са модерните тоалети, цветове, прически, грим и още – разказва ни Наталия от Natali’s Beauty:

Блясък и пак блясък

Пайети в злато, сребро, бронз и всякакви други цветове блещукат по тоалетите за пролет 2018. Струва ви се кичозно? Забравете за предразсъдъците и се потопете в магията на изобилния блясък, точно както диктуват едни от най-големите в модния бранш – от Tom Ford, през Marc Jacobs, Gucci, Dior и Chanel.

h
Снимка: Thinkstock

Пастелни тонове

Пастелните тонове на лилавото, синьото, розовото, жълтото ще властват и през този сезон. Или както Виктория Бекъм казва: Деликатността е сила! Както по костюмите, така и по сака, поли и рокли.

h
Снимка: Thinkstock

Каре

Изглежда, че карето никога няма да отпадне от модните класации. А в зависимост от кройката на дрехата, може да изглежда и изключително женствено.

h
Снимка: Thinkstock

Пластмаса

Ето и един тренд, който честно казано не бих нарекла най-привлекателният, но това все пак е лично мнение. Според Chanel, Topshop, Calvin Klein и Fendi, пластмасовите дрехи и аксесоари е различни цветове, включително и прозрачни, намират място в дамския гардероб не само през пролетта, ами целогодишно.

h
Снимка: Thinkstock

Ярки цветове

Ако не си падате по пастелните тонове, ярките са именно за вас! И тази пролет гардеробът изобилства от наситено жълто, синьо.

h
Снимка: Thinkstock

Обувките на Пепеляшка

Този сезон е сезонът на бляскавите обувки, тип Пепеляшка. С не много висок ток, за удобство и акцент или пък с ултра високи токчета за елегантност и шик.

h
Снимка: Thinkstock

Чантите – непрактични като бижу

Може да не побирате в чантичката си едновременно ключ, документи, телефон и несесер с гримове? Няма значение! Важното е тя да е красива, като бижу. Точно такива са модерните чанти за пролет 2018. С инкрустирани камъни и златни елементи, с метални дръжки и малки форми, решени в каре или с много ресни, пух, метал, перли.

h
Снимка: Thinkstock

Удобни прически

През този ту много топъл и слънчев, ту от време на време доста дъждовен сезон, практичността в прическите е на преден план. Ниски опашки, плитки и разпилени кичури заемат превес.

А ако си падате по по-ексцентричните прически, заложете на цветни спрейове, с които да изрисувате геометрични форми в косата си.

h
Снимка: Thinkstock

Гримът през пролетта

Много злато и блясък по скулите ще виждаме тази пролет. Бледите устни отново се прокарват като трендове А ярките цветове по очите са задължителен елемент И още – розови тонове по клепача през деня и драматично изрисувано котешко око вечер.

h
Снимка: Thinkstock

Бижутата – с акцент върху ушите

Най-актуални и модерни този сезон за обиците. Те са обемни, ярки, закачливи, най-често асиметрични и се забелязват от далеч. Метал, камъни, перли и много блясък окичват ушите ни.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти