За всяка жена има перфектен чифт обувки, открий своя

Една от най-големите страсти на жените определено са обувките! На висок ток и в ярък цвят, удобни и на платформа, равни и с меки подметки – перфектни за бягане в парка, те са онази малка женска мания, която винаги оправдаваме и всъщност, като се замислим, бихме ли се винили изобщо, че имаме?

Ако се чудите:
- Какви са актуалните тенденции при обувките за пролетта и лятото?
- Какви обувки да носим спрямо типа жена, към който се определяме най-често?
- На какви обувки залагат звездите и как можем да откраднем идеи от техния стил?


Натали от Natali's Beauty преплита и трите отговора в едно:

Джулия Робъртс – Пътешественичката

Ако сте от момичетата, които обичат да пътуват и се чудят какви обувки да изберат за куфара си за следващото приключение, със сигурност имате нужда от чифт удобни, но в същото време и модерни сандали за летни разходки. За пътешественичките можем да се вдъхновим от Джулия Робъртс и ролята ѝ в „Яж, моли се и обичай“. Във филма героинята на Робъртс пътува, за да открие себе си и накрая среща любовта. Впечатляват сцените от Рим, в които Робъртс залага на типично римски равни сандали с множество каишки – едновременно са удобни, стилни, красиви и перфектни за летни разходки или екскурзии.

Джесика Алба - Стилната мама

Вие съчетавате в себе си стила и женствената красота, но и комфорта и удобството, за да можете да се разхождате дълго с децата си и други приятелки мами? Такава е и тя! Тук визираме Джесика Алба, която освен, че е една от най-сексапилните актриси, е и една от най-стилните майки в Холивуд. Обикновено нейният стил е семпъл, изчистен, но и много женствен в същото време. И защото тя наистина е много посветена на семейството и децата си, за разходки из улиците и в парка залага най-често на удобни еспадрили, които ѝ стоят фантастично, а и са перфектното решение за по-хладните пролетни дни или летни вечери.

Дженифър Анистън – Секси удобство

Има един определен тип момичета, които държат да се чувстват едновременно секси, но и много удобно. Усмивката вечно е на лицата им, а стилът им е едновременно закачлив, но и никога прекалено натрапчив. Ако сте от дамите, които искат да са едновременно сексапилни, но и буквално да им е удобно в обувките, със сигурност залагате на стабилни платформи, които издължават бедрото, но не натоварват стъпалото. Точно такава е и Дженифър Анистън, която не веднъж е залагала на високите платформи в ежедневието.

Адриана Лима - Спортното момиче

Ако държите да сте стилни и красиви, дори когато тренирате в залата и ваете перфектни тела, значи може би се асоциирате с Адриана Лима - със стегнато и атлетично тяло и подходящата спортна екипировка. Лима не веднъж сме виждали на модния подиум и по официални събития на ултра високи токчета, но истината е, че в ежедневието красавицата залага на удобни стилни маратонки – перфектни за бягане на пътеката или в парка, както и за аеробика

Кари Брадшоу - Модната икона

Стане ли дума за обувки, мода и икона, навярно всички дами се сещаме за почти едно и също име – Кари Брадшоу, легендарното нюйоркско момиче, което е обсебено на тема обувки. А помните ли сцената, в която Тузара й предлага брак с чифт фантастични обувки на ултрависок ток? Ако и вие си падате по високи токчета, които издължават бедрото и са акцент във визията ви, спрете се на ярък цвят и обезателно изберете тънка каишка, която да минава през глезена, защото именно тя ще ви даде стабилността, така че да ходите с грацията като котка на високите си токчета. Друг вариант е да изберете ултрависоки токчета със закачливи ресни отпред.

А ако обмисляте скоро да се снабдите с чифт удобни, модерни и красиви обувки за пролетта или лятотоизгледайте видеото по-горе и описанието под него и разберете как да ги получите като подарък!

Прочетете още:

Кокетна прическа за 3 минути

Един чифт дънки – 4 различни визии

Перфектният вечерен грим за блондинки и брюнетки

Не просто фон дьо тен, а втора кожа

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти