EDNA ОБ(Л)ИЧА: До олтара и назад (6 летни чифта, с които ще изминете километри)

една облича
Снимка: iStock/Fashion Days

2020-та година несъмнено беше трудна за всички, включително и за двойките, които трябваше да отменят или отложат сватбите си заради пандемията от коронавируса. За щастие, 2021-ва година изглежда обещаваща.

Хубавото настроение по време на edna сватба бива убивано основно от две неща – когато се канят хора, които не са симпатични на булката и младоженеца, и когато се държи всичко да мине перфектно. Затова запомнете - това е вашият специален ден и само и единствено от вас самите зависи дали той ще бъде такъв. 

И в този ред на мисли, зад всяка красива булка стои... по един чифт красиви обувки! Но те трябва да са колкото стилни, толкова и удобни, за да създадеш и съхраниш хубави спомени от този специален ден, а не да прекараш половината празник на стола и после да гледаш киселата си физиономия на сватбените снимки!

Затова днес ти предлагаме шест специални находки от Fashion Days, с които не само ще бъдеш неотразима, но и няма да позволиш на суетата и неудобството да помрачат деня ти! Добрите новини не свършват дотук - можеш да закупиш някои от обувките с голямо намаление:

EDNA ОБ(Л)ИЧА: До олтара и назад (6 летни чифта, с които ще изминете километри)

За още изгодни предложения посетете нашата категория "Оферти" ТУК >>>

За ваше улеснение, искаме да ви информираме, че цените и продуктите в наличност, са актуални към датата на публикуване на тази статия. Edna.bg може да спечели процент от приходите след продажбата на продуктите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти