Българка редом с големите имена в модата

Вяра Георгиева
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Вяра Георгиева, основател на "FEDE fashion studio", e единственият български дизайнер поканен да присъства на страниците на авторитетното италианско модно списание "Рандеву" (Rendez-Vous De La Mode), което е с над 60-годишна история.

Премиерният брой на изданието, което започва да излиза с нова концепция, беше представен за първи път на най-важното в света текстилно изложение Première Vision.

От сега нататък "Рандеву" ще бъде ориентирано изцяло и само към висшата мода и освен на италиански и английски език, премиерният брой ще бъде издаден още на руски и на арабски.

Поканата към Вяра Георгиева е отправена лично от главния редактор, а позицията ѝ на страниците на списанието е сред най-големите имена във висшата мода.

Тоалетите на "FEDE fashion studio" са непосредствено след тези на Жан Пол Готие.

"Много се зарадвах на поканата да се включа със своя колекция в премиерното издание на "Рандеву", което дава наистина пълна картина на най-високата мода в света, показана по време на седмиците на модата.

Това открива пред мен нови възможности да представя своята мода и то в списание, което е изключително високо ценено и уважавано от фешън гилдията по света.

"Рандеву" за мен е интересна платформа, която ще ми позволи да разгърна възможностите си за пазара извън България", споделя дизайнерката.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент