Актуалните тенденции за 2018 в маникюра

Простота, елегантност, минималистичност – с тези три думи най-лесно можем да опишем предстоящите актуални тенденции в маникюра за 2018 г.

За формите, цветовете и декорациите, които ще властват през новата 2018 г. ни разказва Наталия от Natali’s Beauty в новото си видео.

Формите

За радост на всички дами, които или не могат да пуснат дълги нокти, или просто не им е удобен този тип маникюр – през 2018 ще се  радваме на все по-къси нокти, решени в най-различни цветове. Правилото тук е ноктите да са добре оформени, а цветовете да са възможно по-щури – от мишо сиво, през лилаво, синьо, та до черно.

Снимка: netinfo

Друга актуална за новата година форма е квадратният овал или иначе казано – квадратна форма на ноктите с много добре заоблени краища. Дължината е средна, а подобни нокътни плочки видяхме по ръцете на модели, дефилирали по модните подиуми за ревюта на Марк Джейкъбс и  Филип Плейн.

Снимка: netinfo

И тази година ще изпъкват бадемовидните форми – те са толкова женствени, издължаващи пръстите и придаващи особена грация на ръката. Но ако искате модерен контраст – тази нежна форма комбинирайте с тъмен цвят, щура краска в зебра или металикови отблясъци.

Снимка: netinfo

Цветове

През 2018 г. отново ще властват металиковите отблясъци върху ноктите, които напомнят на плътни метални плочки в златно, сребърно и бронз.

Освен това ще виждаме и много сиво по ръцете, но не в скучния си вариант, а с най-различни подтонове – лилав, зелен, син.

Снимка: netinfo

Разбира се страстният червен цвят отново ще бъде актуален като тук единствено трябва да спазваме следното правило – колкото по-топъл е месецът, толкова по-ярък трябва да бъде червеният цвят, а за хладните дни да заложим на по-меки и тъмни нотки на червеното, напомнящи на ароматно вино. И споменавайки класики – класическото черно отново е на гребена на вълната, както и любимият nude цвят.

Снимка: netinfo

Декорации

Ако все пак си падате по декорациите, забравете за всички кичозни и помпозни заврънтулки и цветчета. Изчистени, минималистични дизайни с геометрични форми – линии, триъгълници, ще бъдат много актуални.

Златистите елементи – като мраморен ефект, някоя закачлива звездичка, луничка или линия – също.

Снимка: netinfo

Интрересен тренд е и всички нокти да бъдат лакирани с прозрачен лак, а само един или два да бъдат ошарени в ярък цвят.

И на последно място, но не и по важност – закачливите 3D елементи като семпли камъчета и перлички ще бъдат хит.

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти