3 идеи за маникюр, ако лакирането не е вашата стихия

Обичате красивия маникюр, но сте от онези момичета с „две леви ръце“, които ще успеят да лакират прилежно едната, но не и другата си ръка?

Заредете се с няколко любими нюанса лак за нокти, търпение и няколко добри идеи от новото видео от канала Natali's Beauty във Vbox7.com с 3 лесни и много ефектни маникюра, които всяко момиче ще може да си направи.

Френски маникюр, но не точнo

Този маникюр напомня френски, но малко по-арт и доста по-лесен от това да създадем прави еднакви линии по всеки нокът.

А ето и как се прави:

Нанесете база, а след това 1 слой телесен цвят. После с помощта на клечка за зъби нанесете артистични точки, концентрирани във връхчетата на нокътната плочка и ставащи все по-малко към основата. Не е нужно да бъдат еднакви по големина, нито симетрично разположени. Разбира се, цветовете могат да бъдат различни – в зависимост от вкуса ви. Бяло с черно, червено със златисто, а през лятото защо не комбинация от синьо и зелено?

Мраморен ефект – тенденция и по ноктите

Вторият маникюр изглежда супер сложен, но е много лесен. Той е с мраморен ефект и е много актуален. 

А ето и как се прави:

Нанесете база, а след това 2 слоя плътен бял лак за нокти. Смесете бял със съвсем малко черен лак за нокти до получаване на светлосив цвят. След това с парченце гъбка за грим и пинцета поставете от цвета по целия нокът. Накрая с прецизна четка изрисувайте хаотични черни линийки по ноктите.

Завършете с топ лак, а ако сте изцапали кожата около ноктите, използвайте тампон за уши, напоен с лак за нокти, за да почистите.

Снимка: Thinkstock

Артистичен и минималистичен маникюр

И маникюр номер 3, който изглежда много артистично, а отново се прави страшно лесно.

А ето и как се прави:

Подберете 3 цвята по вкус. Първо нанесете за основа бял лак – 2 слоя. След това с жълтия лак нанесете 2 хаотични линии на кръст на върха на нокъта + 1 права линия по средата. Ноктите ви няма да изглеждат еднакво, но точно в това им е чарът.

Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти