-
2/5. Тези храни променят свойствата си след приготвяне
Домати
Свикнали сме да ядем сурови домати. Те съдържат витамин С, но експертите казват, че когато са термично преработени, имат много по-високи нива на ликопен, а това е по-мощен антиоксидант от витамин С.
Готвенето на доматите може да омекоти фибрите, които съдържат, така че да бъдат по-лесни за смилане.
Тези храни променят свойствата си след приготвяне
10077
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Булка изобличава бъдещия си съпруг пред олтара
- Цветница е! Ето кой празнува днес и какви са обичаите
- 5 женски имена с най-силна положителна енергия
- Утре е Велики Четвъртък - ден за пречистване: какво не трябва да правим и какви са обичаите
- Заради тези смели мъже от Чернобил сме живи днес
- 4 филма, които всяка жена трябва да гледа сама