-
6/7. Опасностите, които крият препечени и пържени храни
Как по друг начин да ограничим риска?
Не съхранявайте суровите картофи в хладилник. При ниски температури ензим, известен като инвертаза, разгражда захарозата до глюкоза и фруктоза, които могат да образуват акриламид по време на готвене. Замразените храни не крият този риск, тъй като при много ниски температури захарозата не се разгражда.
Опасностите, които крият препечени и пържени храни
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Ако си родена на една от ТЕЗИ 4 ДАТИ, имаш специална мисия
- Да си отмъстиш пред олтара: вместо обет, булка прочете съобщенията на бъдещия си съпруг до любовницата
- Заради тях сме живи: Тримата смели мъже от Чернобил, които се жертваха за Европа
- 9 неща, които трябва да направите преди секс
- Любимите секс пози на мъжете
- 5 енергийни места, които да посетите в България