-
4/7. Опасностите, които крият препечени и пържени храни
Какво да правим?
Съветът на експертите от британската Агенция по хранителни стандарти е да се спазва следното златно правило - когато се пържат и пекат, съдържащите скорбяла храни да се приготвят до бледо златисто или златисто жълто.
Опасностите, които крият препечени и пържени храни
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Кой празнува имен ден днес?
- Утре е Голяма Богородица, тази нощ се сбъдват най-силните ни желания
- Странните неща, които правим при сексуално привличане
- 11 неща, които всяка edna жена трябва да опита в леглото
- Вкус от миналото: 5 класически, но забравени български ястия
- Той губи интерес? Върни си го в 4 лесни стъпки