-
4/6. Как се приготвят кестени: най-важното накратко
При готвенето на кестени използвайте голям и дебел тиган. Не е нужно да добавяте никакво масло! Не забравяйте, че кестените трябва да бъдат печени на умерен огън. Трябва веднага да хапнете пържени кестени, защото когато се охладят, уникалният им вкус ще изчезне.
Има специални тигани за печене на кестени. Тяхната отличителна черта са малки дупки отдолу.
Как се приготвят кестени: най-важното накратко
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- 4 филма, които всяка жена трябва да гледа сама
- Икигай или как да разберем за какво сме родени на този свят
- А в събота вечер всички правят секс
- 14 ползи за здравето от чудодейната комбинация мед и канела
- 61 години женственост и сексапил: Честит рожден ден на Моника Белучи!
- 8 полезни храни, с които да залъжем глада късно вечер