-
3/6. Как се приготвят кестени: най-важното накратко
Изпичане на кестени с тиган
Най-лесно и вкусно е просто да изпечете тази полезна есенна храна в тиган, ароматът на пържени кестени е просто невероятен.
Първо, те трябва да бъдат обелени. Това може да стане с ножица или обикновен нож. Ако кестените не са пресни, ще ви е по-трудно. Тогава можете, първо, да ги сварите в малко подсолена вода или да ги покриете с влажна кърпа. Това ще им позволи да се запарят добре и кората да се обели по-лесно.
Как се приготвят кестени: най-важното накратко
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- 4 филма, които всяка жена трябва да гледа сама
- Икигай или как да разберем за какво сме родени на този свят
- А в събота вечер всички правят секс
- 14 ползи за здравето от чудодейната комбинация мед и канела
- 61 години женственост и сексапил: Честит рожден ден на Моника Белучи!
- 8 полезни храни, с които да залъжем глада късно вечер