-
1/4. Грешките, които допускаме при приготвянето на паниран кашкавал
Пропускане панирането на брашно, яйце и галета - Правилното покриване на кашкавала в смес от брашно, яйце и галета е от решаващо значение за постигане на хрупкава и добре паниран кашкавал с идеална външност. Всеки слой служи за определена цел: брашното помага на яйцето да прилепне към кашкавала, а галетата осигурява желаната текстура. Пропускането на която и да е от тези стъпки може да доведе до по-малко хрупкаво и не толкова равномерно паниран кашкавал.
Грешките, които допускаме при приготвянето на паниран кашкавал
Още от галерии
Роби Уилямс показа дъщеря си пред пълен стадион: Теди празнува в Хелзинки (СНИМКИ)
Актуално
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- 4 филма, които всяка жена трябва да гледа сама
- 14-те най-добри секс съвета на всички времена
- Любов като на филм: Красивата история на Кърт Ръсел и Голди Хоун
- Икигай или как да разберем за какво сме родени на този свят
- А в събота вечер всички правят секс
- 14 ползи за здравето от чудодейната комбинация мед и канела