-
4/4. Грешките, които допускаме при приготвянето на паниран кашкавал
Пържите кашкавала при грешна температура - Пърженето на паниран кашкавал при твърде ниска температура може да доведе до мазен и мокър краен продукт, докато пърженето при твърде висока температура може да доведе до прекалено бързо топене на кашкавала и изтичане. Идеалната температура за пържене на панирано сирене е около 175-190°C. Използвайте термометър, за да се уверите, че маслото е с правилната температура преди пържене.
Грешките, които допускаме при приготвянето на паниран кашкавал
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Ако си родена на една от ТЕЗИ 4 ДАТИ, имаш специална мисия
- Да си отмъстиш пред олтара: вместо обет, булка прочете съобщенията на бъдещия си съпруг до любовницата
- Заради тях сме живи: Тримата смели мъже от Чернобил, които се жертваха за Европа
- 9 неща, които трябва да направите преди секс
- Любимите секс пози на мъжете
- 5 енергийни места, които да посетите в България